Papučarski Rock and roll

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Malo preturah po hard disku pa naidjoh na jednu moju bubu od pre 2 godine(valjda).

ot3kig.jpg

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Jedan moj svitac, uradjen prosle godine...

2502yw0.jpg

r2nn6g.jpg

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Jedan par nogu sam trajno izbacio iz svih mojih policelonskih muva(osim osa,zunzara,popca i skakavca) i ova ova 2 koja stavljam na bube gledam da budu što više uz telo i što mekanija,pa sad ko kako voli.

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
sašaPI je napisao(la):
Jedan par nogu sam trajno izbacio iz svih mojih policelonskih muva(osim osa,zunzara,popca i skakavca) i ova ova 2 koja stavljam na bube gledam da budu što više uz telo i što mekanija,pa sad ko kako voli.

Koristan savet Sasa,bolje uz telo i malo krace i podvijenije kao na pravim bubama. Za gundelje bi trebalo bas uz telo i zadnji par da se malo izvuce pozadi,bas kao na zivim gundeljima.

Gde se moze kupiti beli paun pa da ga farbam,nije mi jasno??
Gori pod nogama BAS :'(. Ivinite za off pitanje,ali za gundelja mi je potreban taj beli paun :doh: :(

Eko,odlican svitac,lovi ce glavonje pred zabranu :tbumb:

Mihailo Erovic

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2013.
Broj reagovanja
0
Veoma mi je vazno da mi kazete vase komentare da bih mogao da ispravim gde gresim.

Prilozi

• NIkon D3100 5 256.JPG
    NIkon D3100 5 256.JPG
    95,3 KB · Pregleda: 189

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
sašaPI je napisao(la):

Primetio sam da na bubama imas samo 2 para nogu i ja mislim da je bolje tako.
Ove bube sam pravio prosle godine, juce ovu pronadjoh u kutiji i slikah je, a inace rijetko ih pravim.

Mihailo, prvo nam reci sta si zeleo da imitiras ovom kreacijom?

Mihailo Erovic

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2013.
Broj reagovanja
0
Hteo sam da imitiram foam daddy long legs samo sam u nedostatku materijala pa mozda fali ponesto  :)

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Mihailo, koliko dugo vezes musice?
Ako si tek na pocetku onda bih ti preporucio da radis neke dosta jednostavnije musice.
kod ove musice nikako mi se npr ne dopada tijelo kako je uradjeno, jer ta musica ima mnogo tanje tijelo nego sto si ti uradio.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Hah...pospremio kutak za vezivanje, natovario vec sada  :doh: prsluk sa svim sto ce mi trebati za pocetak marta....pa reko da odradim jos nesto, od zene strica vec godinama vrbujem da proba malo I musicarenje...nabavio si covek stap I cekrk...ja mu nabavio backing, kanap barrio m. I predvez za pocetak...malo da ganja bucova, smudja I ponekada klena. Sve mu ja to nastimam, uzmem jos neke moje strimere za bucove da mu dam pored da ima sa cime da krene pa reko, da mu dam I po koju bubu za klena...I uvati me opet ludilo, cim pomislim na foamku ja ko drogiran, vadim OPET sav alat I material na bas pospremljen asatal  :doh: ....ovo nije normalno, kad ce vise sezona  :'(

I malo sam se igrao, probao malo drugacije slagati materijale nego sto sam do sada, sa nogama se nisam preterano trudio ali mislim da cu ovako nesto sa par izmena da uradim I sebi za tople suncane dane  ;) Udica e veca nego sto bi ja to hteo ali 6tice nemam, ovo je 8mica TMC100  :blush: ali ok, vazno je da dobro pliva I da ima odlicnu siluetu. Eksperimantisanje  :D Uskoro putuje za Belu Crkvu...verovatno ce da bude okacena na neku granu na Neri  :hammer:

Prilozi

• buba.jpg
    buba.jpg
    311,8 KB · Pregleda: 157
  • a.v.buba.jpg
    a.v.buba.jpg
    321,1 KB · Pregleda: 162
  • s.v.buba.jpg
    s.v.buba.jpg
    307,3 KB · Pregleda: 157

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
  Seb,ovo su ozbiljni radovi. Nemoj da se ljutis na malu kritiku (ipak sam sedeo u zemljaka koji ih je doktorirao).
Skrati  nogice za 2mm slobodmo i podvij ih jos ka relu. Opustice se u vodi pole nekog vremaha i bas ce se ponasati kao zive,tj. prici ce telu.
Ne umem da ubacim fotose,akoneko moze savet da mi da. Umemda stelujemrezolusiju,kropujem,obradjujem,samo ne znam koji program i kako da
koristim. Imam i ja nekih bubica  da pokazem,za vrlo kratko vreme savladao sam osnove . Naravno  uz pomoc iskusnijeg :yeswink:

Vrh Dno