Papučarski Rock and roll

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Je istina. Malo krace nogice komotno i to uz telo, kad sam zavrsio ovako mi se dopalo. Sledecu kad budem radio definitivno ce biti malo uze i krace. Mada ovako sire mi se isto dopadaju onako estetski ali moglo bi bas zbog tih sirokih nogu da dodje do mrsenja sa predvezom. Moram da nabavim jedne gumjaste nogice jer ove sto imam su male za nimfice i male bubice. Za lov sam gumjaste mi se najvise dopadaju.

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
15i6xav.jpg

Malo bordih ,vrbovih buba,proverenih.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ala si ih nastanco Pishta  :tbumb: za pocetnika u FT i FF ovo je za  :respect1: Stvarno, I vidi se cija je skola  ;) Odlicne!

E sada ima nesto sto malo smeta mom oku sto se tice ovih rubova foama. Ne uzmi za zlo nego samo moje opazanje I dobronamerni komentar. Ako oces da su jos lepse probaj foam malo zategnuti kada ga vezujes tako da se foam zategne I ostri rubovi doslovno nestanu. Time ce imitacija bubice biti zaobljenija. Nogice, ma sve je stvarno krasno ali jedino ti ostri rubovi foama mi kvare malo celu sliku. Kada preklopis material I drzis ga izmedju palca I kaziprsta jos malo sve to pritisni I zategni I kada to vezes dobijas zaobljeni obik tela bube  ;)

Evo jedne moje, ovu sam zalio epoksidnom smolom da se foam zastiti od zubica pastrmki. Znaci sama estetika mi ovde nije bila prioritet nego samo silueta I ove cupave noge od fazana. Bubica je na udici TMC 100BL #12. Sve je isto kao I ona veca koju sam radio na udici TMC 100 #6 s tim da ja ova manja I "zalivena" I ima cupave noge.

Vezujuci ovu dobih jos jednu ideju za nogice, Cim uvatim vremena uradit cu to pa sledi fotka.

Prilozi

• CUPAVE NOGE.jpg
    CUPAVE NOGE.jpg
    238 KB · Pregleda: 184

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
  Hvala Sebastiane,na iskrenosti,skupljao sam hrabrost  da objavim ove slike. Naspram dedinih su deciji crtezi (bar zadnju seriju stoo je odneo u inostranstvo), :'(

Grubo su radjene i bitna mi je plovnost,sto igra 90 % ulova na mojoj vodi. Meni je ovo previse bubica ,ali nosimuvek visak jer poklanjam na vodi klincima ako su pristojni i zainteresovani zaFF,pa hoce da isprobaju na petljas.Tako se regrtuju novi musicari,ja sam ovako jenog klinca regrutovaoa sada me sisa ulovima samotakoi jako mi je drago.Ponosan sam na klinca,posten ivraca sve ribe a bas poekad ponese podva 300-400 gr kuci za majku :tbumb:. Retki su  danas klinci iskrenog srca,svi su vec izucili ''gradske obicaje''sa 13 god.

Bicu pazljiviji sledeci put,vrlo kratko se bavim FT-om. U pravu si,totalno ne istegnut foam,a bar je on savrsen za  obradu pod prstima :blush:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ovaj foam je gori od neke droge, inspirira me, rekoh da cu to jednom drugi put da probam ali nisam mogao odoleti ideji...ovo su malo drugacije nogice od konca ;)

ps.
haha ovo je 666. odgovor u ovoj temi...mora da ce ova moja buba da bude neka vrazija  :hammer: definitivno moram da je probam.... :smoke:

Prilozi

• bubica.jpg
    bubica.jpg
    312,3 KB · Pregleda: 182

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
Sebastijane,ja nevideh lepse nogice na imitacijama,ostavio si me bez teksta :eek: :doh:

Jedino sto je ovo brate gubljenje vremena,lovi ce podjednako kao i prosto pokrivljeni konac,za koji je i preterivanje i komlikovanje.
Lepo je staviti sebe na probu i svaka ti cast,ovo je za neko takmicenje npr..ono sto sam video kod zeme dede,je ipakserijski odradjeno,i jurka za vecim brojem buba,vise nego pristojan izgled (cak preteran a serijsku radnju),odnosa vremena,komada,kvaliteta. Ne sumnjamda ovomogu da izvedu neki foamasi,ali oduzece  puno vremena dragocenog aoza vezaca seerije za prodaju.

Jasno je da se igras i eksperimentises,a da ti ide od ruke,to je bez daljnjeg.Jedan  veeeeliki  :respect1: :respect: Puno kolega je odustajalo od pravljenja ovakvih ''papucarki''.Ti se covece igras,tek si zaseo sa foamom a napravi lepotana.sta bi radio da radis godinama :doh:
Vidjao sam nesto slicno sa gumicama za popca noge ,ali ovo ,jok more. Seb,ubi mi volju za stegom :-\

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Pishta, hval bato  :) Ma, treba jos malo se igrati. Ova svera vezivanja je za mene ko za malo dete kada otvara poklone, Izvadi nesto, vec vidi nesto drugo, I onda trece pa tako redom...  ;)

@Baki-Pa, hvala, ma nista posebno, sekundni lepak, bilo koji. Ko sto rekoh, igrarija.

Aleksandar871

Senior member
Učlanjen(a)
29.11.2013.
Broj reagovanja
60
Bravo Pishta odlicne su.

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
  Pa s'pojavom prvih velikih insekate pored vode,ovi bi trebalo da odrade posao. Zgodi su za pocetak veceri zbog  uocljivosti a i aktivnosti krupnijih klenova koji ne prastaju socan zalogaj do u samu noc  :tbumb:

Vrh Dno