Papučarski Rock and roll

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo jos jedne sa novim oblikom nogu  ;)

Prilozi

• The Brown Beatle.jpg
    The Brown Beatle.jpg
    272,4 KB · Pregleda: 176
  • brown beatle.jpg
    brown beatle.jpg
    206,4 KB · Pregleda: 162

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Seb gotov si  :D :D :D i tebe je policelon inficirao  :D
Dopadaju mi se ove nogice  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Je totalno. Ma znao sam kuda ce me to povesti ako se upustim tu pricu  :doh: :hammer:
Navecer kad dodjem kuci sa posla motam neku malo drugaciju bubicu ;). Sa nogicama sam poprilicno zadovoljan ali jos u fazi eksperimentisanja.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Nisam je uradio bas natanane kako sam planirao ali u principu nesto ovako sam zamislio....sledeca ce biti preciznija po toj ideji koju imam u glavi ali ovako sa palmerovanim abdomebom I onda podsisanim tako da hackle viri samo sa strane oklopa imitira ono podkrilo kakva imaju tvrdokrilci. Cesto kada padnu na vodu to viri sa strane. Ovo bi bila imitacija necega takvoga. Ovih dana cu se malo detaljnije pozabaviti takvim imitacijama. Stavit cu krace pero petla (hackle). No, momci, evo ideje  ;) posebno vi sto ganjate klenove...mozda da probate nesto takvo ako vec niste nekim slucajem  ;)

Prilozi

• tsube.jpg
    tsube.jpg
    113,2 KB · Pregleda: 506

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
hvla tomi...je konac, malo: pauna, petla, foama I konca...to je sve  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Crni breeee....bolesno dobra! Pre nedelju dana sam bas gledao te vitraz boje u hobby trgovini ali nisam se kanio u taj pazar. Sad si me posebno nadahnuo i ocu do maja i ja nesto tako da odradim...alal vera perfekcija cista  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
crni jel ovo pravis sve iz jednog komada policelona ili iz dva( telo + pokrov)???

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Hvala drustvo.

Gegula moze da se radi i sa jedim parcetom policelona,kao sto je ovde slucaj a moze i sa dva.Sam biras nacin koji ti je zgodniji i laksi za rad.

Vrh Dno