Papučarski Rock and roll

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
sebastian je napisao(la):
Kod mene bi pastrmke to rastrsavile samo tako, nakon dve tri lude divlje zubate ribe bi svaki skakavac brzo oso u penziju  :lol:
Seb ja bi pristao da mi te tvoje 3 ribe rasture skakavca UVEK, kako uvek u kutiji imam po nekolko kom. puta 3 ribe... isplati se...mnogo njih sa foruma bi pristali na tako nešto.Danas nisam stigo ali ću sutra još nekolko kom. da slikam-nešto mi se sviđaju krila na ovakav način postavljena, a lovio sam većinom imitacijama bez krila!
Mada i ovakva imitacija tretirana hemijom je dosta izdržljiva,možda bi nastradao donji,tanji deo zadnjih nogu-kačio sam po granju i travi i namerno cimao,vuko,čupao osim malo farbe sve je bilo na mestu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
meni su pre nedelju dana rasturile tri Mafketove foamke ali jos su za upotrebu  :yeswink:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Kod mene u mom kraju se kaže: "Došlo mi je da rovnem!"

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
:drool:  :drool:  :drool:

:respect1:

Svaka cast Sale! Nakon toliko smotanih muva koliko su ih tvoje ruke namotale mora da izadje nesto ovako  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Sa ovakvim skakavcima naravno zivim mamcem ( zuti stomak narandzasto dupe ) sam na Toplici ( Banja Vrujci ) rasafljivao klenove sa stapom od 3-4m i samo silk sa udicom na kraju kad sam bio klinac..nisam ni znao da sam tenkario xaxaxaxax

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
sebastian je napisao(la):
:drool:  :drool:  :drool:

:respect1:

Svaka cast Sale! Nakon toliko smotanih muva koliko su ih tvoje ruke namotale mora da izadje nesto ovako  :yeswink:
Treba slobodnog vremena da izađe ovako nešto i uvek mi se obije o glavu kad uradim nešto ovako !

Prilozi

• IMG_1002.JPG
    IMG_1002.JPG
    137,8 KB · Pregleda: 246

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
129
Sale, batali ti ovo, bolje idi pecaj... sta li ces sve zimus da izbacis iz te tvoje radionice, cudim se  :eek:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ja sam se odavno oprostio od pecanja ove godine,katastrofa i vode i vreme... evo prekjuče Visočica bila 2,5m visinski veća,Temska otprilike i ona,Jerma konstantno ima neku boju,Nišava isto zbog autoputa -tako da se pecanje sastoji od vezivanja muva i psihičkih priprema za sledeću sezonu!

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
Grujo, zar ne vidis da hvata bube po livadi, nabode na udicu i slika kao da je to njegov rad. Nije nego.... :p

Vrh Dno