Papučarski Rock and roll

lorenco[SLO]

Senior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
zarazili ste me sa ovim papucarama.. ovo mi je sad glavna zajebancija za vezanje. samo kad pomislim na klenove... jao  :drool:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Za sutra..

Prilozi

• IMG_0358.JPG
    IMG_0358.JPG
    320,8 KB · Pregleda: 388

thebane

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2010.
Broj reagovanja
6
policelonka

Prilozi

• IMG_1048.jpg
    IMG_1048.jpg
    297,3 KB · Pregleda: 263

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Gde nabavljate taj policelon vi belocrkvani  ;) Sad baš gledam moju kutiju i jedna takva od vas  :D Moraću što pre da je isprobam  :tbumb:
Jel su gotove jabuke, pa da bacamo malo  :doh:

thebane

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2010.
Broj reagovanja
6
Mi pored jabuka gajimo i ovaj rasan policelon, samo da  mu zastitimo geografsko poreklo i bogati smo :) Nikad vise jabuka, a nikad manje para :) javi se kad mozes pa da iskocimo

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Stiže zima a ja moram da krenem da popunjavam kutije... Ove sezone sam u nekoliko navrata POKOSIO krupne pastrmke na policelonske muve i sada sam u veliko dilemi ;)
Da li da krenem da ih vezujem (nikad nisam, uvek sam negde kupovao neke lepe, uglavnom Vanjine) ili da ih lepo naručim od SašePi ili Crnog...
P.S. Mogao bi i jedan SBS zunzare sa leđima od flešbeka da me odvrati od lude namere da se pod stare dane upuštam i u policelon :hammer:
P.P.S. Ko sumnja u policelonke neka pita Kizu iz Valjeva :D :D :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
Stiže zima a ja moram da krenem da popunjavam kutije... Ove sezone sam u nekoliko navrata POKOSIO krupne pastrmke na policelonske muve i sada sam u veliko dilemi ;)

Ne kaze se "pokosio" nego "rastrtio" , nemoj sad da odstupas od ultimate originala :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ne kaze se "pokosio" nego "rastrtio" , nemoj sad da odstupas od ultimate originala :D

Profa nije ultimate zato ne poznaje te izraze  :doh:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
261
Već duže vremena palniram da se okušam u izradi ovih muva i konačno nešto da realizujem.
Od materijala sam iskupio svašta po nešto a glavni "foam",je podloga za miš!
Tu je rep od propilena,tjelo od pauna,konac crni 6/0,na nekima sam stavljao noge od jarebica a na zadnjima od gume.udica Mustadova #8,krupan zalogaj,sad sam u planu neke još varijante da isporbam i naravno na manjim udicama.

pb200002copy.jpg

pb200014copy.jpg

pb210027copy.jpg

Vrh Dno