Papučarski Rock and roll

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
eto dodje salepi i raz.ebe temu....ja vise tvoje "kreacije" necu komentarisati :respect: :respect: :respect:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Malo zajebano za SBS ,moralo bi puno da se slika ima da bude više ko strip nego SBS ,a to traži vremena i to podosta...Kad dolaziš na ovamo ,najavi se i imaš SBS uživo! Evo još nekoliko sa kojim sam letos lepo lovio ...

Prilozi

• buba 1.jpg
    buba 1.jpg
    150,8 KB · Pregleda: 281
  • buba 2.jpg
    buba 2.jpg
    151,6 KB · Pregleda: 291
  • buba 3.jpg
    buba 3.jpg
    166,7 KB · Pregleda: 280

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
372
Sale razbijaš sa policelonom.
Meni ne treba sbs,više me zanimaju materijali  :whistle:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Sale razbijaš  :tbumb: Reci mi samo, ako nije tajna, jel u završnici preko policelona prevlačiš epoxy ili šta slično ?

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Koristim hemiju vlastite izrade koja je dosta elastična i znatno produžava vek policelonskoj muvi a ujedno omogućava bojenje policelona i pravljenje raznoraznih imitacija!

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Vlastita hemija !? Nemoj imenjace da bude BIGBADABUM! Preseli laboratoriju u tazbinu! Inace, muve za svaki respekt! Pogotovo mi se svidjaju policelonke kod kojih se ne preteruje sa detaljima!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Koja je verovatnoca da se otkrije recept. Ako je frka, nema apsolutno nikakve veze. Osim sto ce mo te banovati  :p

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Laki, verovatnoća je jednaka onoj da ti i ja sutra odemo mojom korsom u Bojiviju na pecanje zlatnog dorada i da usput pokupimo par japanki da nam skrate vreme  :D  :smoke:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Vi jeste spremni a CORSA ??Kod crnih buba idu 2 premaza od kojih je jedan vrlo nezahvalan za rad ,a premaz kao kod zelene bube je providan kad se osuši i može se premazivati više puta u kratkom periodu(razmak kod sušenja 5-15min.) zavisi od temperature na kojoj se radi.Što se tiče repceta,posle toliko godina jebavanja teško da će ugedati svetlost dana (pa makar se samobanovao  :D) ali ako se pojavi neko veće interesovanje radiće laboratorija i spremiće se neka količina za zainteresovane inače je neisplatvo osim za sopstvenu upotrebu.
Za imenjaka: više je nego bezopasna hemija ali ova ideja sa tazbinom ti nije loša uopšte !  :D

Vrh Dno