Papučarski Rock and roll

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sale pobogu pa nisam ja ovo napisao zbog tebe nego kao odgovor Miti o principu. Naravno da nije obaveza da se otkrivaju male tajne, cisto da ne kapiras pogresno moj odgovor Miti.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
simpson H je napisao(la):
Pa i ja kazem da je musica na forumu bez recepta=reklama, ti se opet nesto zbunjujes :D
Ako od toga zaradjujes onda javni forum nije mesto za reklamiranje, makar tako pise u pravilima.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
simpson H je napisao(la):
... musica na forumu bez recepta=reklama...

Ovo nema nikakve veze, pa više od polovine postavljenih slika mušica nemaju nikakav opis i siguran sam da njihovi tvorci nisu imali nikakve komercijalne namere postavljajući slike bez opisa materijala.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Aha šta je vama ljudi, koji vam je, pa nisam ga tražio recepturu da mi kaže, potpuno ga shvatam ima stvari koje se ne govore i točka, ja ga samo upitao da li je njegov materiajl sličan po karakteristikama "Soft headu" jer se više ni ne sjećam kako se ponašao, a ako je onda ću da si naručim od  Loona taj soft head ponovo, ne pada mi napamet kemijanje i izišljanje novih stvari jer stalno nešto fantaziram pa mi je ponekad i pun k... samog sebe, dakle Sale (ako si imao u prilici vidjeti-koristiti)  taj Loon-ov soft head jesu li im slične karakteristike ? Eto to je sve što me zanima, ni receptura ni materijal, ni način kako ... 

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16

Ej drugari , naljuticete mi prijatelja i posle nema ni ja da dobijem musicu, a neumem da vezujem pa posle ko ce bude je...n . :whistle:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Gogo nisi pažljivo čitao,odgovorio sam ti u nekom od prethodnih postova.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sašaPI je napisao(la):
Gogo nisi pažljivo čitao,odgovorio sam ti u nekom od prethodnih postova.

Sory, nisam te bas skuzio na prvu.Ne vidim drvo od sume.  Dakle nisi se ni susreo s njim, ok. Ostalo mi je jasno sve. Hvala

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
...

Prilozi

• crna.jpg
    crna.jpg
    139,3 KB · Pregleda: 256
  • zelena.jpg
    zelena.jpg
    155,5 KB · Pregleda: 259

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Bruka!!! Moram priznati da sam svojevremeno imao dozu odbojnosti prema "papučarskim" muvama ali to momci sa ovog sajta potpuno preokrenuše!!!

Vrh Dno