Papučarski Rock and roll

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Perfektna skakutka,ali aj da trazimo dlaku u jajce :D, kao dugogodisnji bivsi lovac klenovi na skakutke moram da primetim da se u tom lovu,doticne cuvaju u kutiče od šibicu,tako sto im se otkinu kraci da ne bi begale iz kutiče a prilkom takarenje na udicu krilca im se raskupusaju da bi bile po izazovne na klenovi. E sad može li ova tvoja da dobije krila bar malo preko leđa a kraci nek ostanu nije problem ;).
pozz igor

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Mogu ali neću  :p ! Posle ima da traže i antenice na glavu pa wi-fi pa satelitsku pa kablovsku ...  :doh:
dosta je i ovo što ima....  :D

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
Materjali poznati ,kao i tehnika..Ovo je 18 ili 19 muva koju sam uradio ovom tehnikom i ovo je rezultat.

Veliki pozdrav.
Marko.​

Prilozi

• IMG_4084a.jpg
    IMG_4084a.jpg
    91,4 KB · Pregleda: 310

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Popravlja se Mare,  :tbumb: samo nemoj preterivati sa dužinom nožica, na taj način su malo krute i oće više da smetaju kod pecanja !

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
Hvala ljudi ,hvala puno... ;) Sale..,na koje mislis prednje ili zadnje..?Ne znam da li mozes da primetis ali one su dosta postavljene horizontalno,samo su srednje malo vertikalnije..

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ma vezao si ih perfektno ali to oće da smeta ribi,zbog toga sam jedan par nogu izbacio sa muva i gledam da noge budu što " mekše" ovaj način na koji si ih ti uradio odavno izbegavam zato što su malo prekrute za moj kao i ukus klenova koje pecam.Kad se voda izbistri i padne noge izbegavam da stavljam bubama .Što naravno ne znači da se drugde klenovi ponašaju drugačije!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
288
Prvi put sam ih probao letos,i to su bile Mafketove bube...,fino love klena..,posle par riba,izgubile su nogice sa jedne strane i dalje su lovile kao i pre..Tako da ne znam sta da ti kazem,iako su tretirane lepkom,poprilicno su "soft",kao i antene.Trudio sam se da dobiju formu kao "omotac" oko bube,da ne bi doslo do "nabadanja"  ribe na nogice i njeno odguravanje:D ..Ali svako iskustvo je korisno ..,a pogotovo tvoje kada su u pitanju bube ovog tipa.. :bye:

Pozdrav.
Marko.​

Vrh Dno