Gegula ne lupetaj kao Boga te molim. Tole je kriv sto postoje uopste klubovi cija se igra bazira na odbrani sa 18 igraca. Bio sam na utakmici ono je tuzno jebote, svaki i najbezazleniji kontakt igraci su lezali po 3minuta na travi i valjali se kao krmache, da sam ja sudija iskljucio bih pola tima Banata zbog simuliranja i odugovlacenja. Ono je sramota i degradacija jednog divnog sporta koji se igra za gol vise. Ej bre poslednjih 15 munuta Zvezdin gol brani centarhalf koji je ujedno i medju najnizim igracima na terenu Lee Ady, a ovi upute dva suta sa 23-30m i to je sve sto su uradili za celu utakmicu.
Kriv je i sto najbolji odbrambeni igrac sveta Nemanja Vidic nece vise da igra za reprezentaciju, kriv je i za stanje u fudbalskoj organizaciji, kriv je za nepostojanje strucnosti u srpskom fudbalu, kriv je sto mu samo pertle vire iz Platinijeve bulje, kriv je za batadjorizam srpskog fudbala gde je glavni cilj da se ne predje pola terena a od najmladjih selekcija najvise paznje se posvecuje bekovima, jer zaboga napadaci sluze da se napada a to je zabranjeno. Kriv je sto je ziv bre, najveci olos koji se ikada pojavio u fudbalu.