Partizan

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Dobar intervju, mislim da nije idiot, ali da malo preteruje, da nezna kad da stane i da se previse zanosi, to sigurno stoji. Mnoge, tj vecina stvari sto on iznosi su apsolitno tacne, ali mora i on da prizna da je u mnogim situacijama prekrdasio i da nije bio bas tako pametan! Da ne podsecam sta je rekao za Muhameda Alija dok je palio olimpijsku baklju, kao nije znao da je bolestan ili... Nigde ne spominje da li nekad kad komentarise malo i koju cugne  :hammer:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gT3kqMUV5h4&feature=share[/youtube]

SkorpionSV

Junior member
Učlanjen(a)
30.01.2011.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1o3Eh2er3-s&feature=related[/youtube]

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Tata uci sina....... :D
125bl.jpg

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jel tole kriv i sto su cigani dobili penal u 96. protiv mrtvog banata.... :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gegula ne lupetaj kao Boga te molim. Tole je kriv sto postoje uopste klubovi cija se igra bazira na odbrani sa 18 igraca. Bio sam na utakmici ono je tuzno jebote, svaki  i najbezazleniji kontakt igraci su lezali po 3minuta na travi i valjali se kao krmache, da sam ja sudija iskljucio bih pola tima Banata zbog simuliranja i odugovlacenja. Ono je sramota i degradacija jednog divnog sporta koji se igra za gol vise. Ej bre poslednjih 15 munuta Zvezdin gol brani centarhalf koji je ujedno i medju najnizim igracima na terenu Lee Ady, a ovi upute dva suta sa 23-30m i to je sve sto su uradili za celu utakmicu.
Kriv je i sto najbolji odbrambeni igrac sveta Nemanja Vidic nece vise da igra za reprezentaciju, kriv je i za stanje u fudbalskoj organizaciji, kriv je za nepostojanje strucnosti u srpskom fudbalu, kriv je sto mu samo pertle vire iz Platinijeve bulje, kriv je za batadjorizam srpskog fudbala gde je glavni cilj da se ne predje pola terena a od najmladjih selekcija najvise paznje se posvecuje bekovima, jer zaboga napadaci sluze da se napada a to je zabranjeno. Kriv je sto je ziv bre, najveci olos koji se ikada pojavio u fudbalu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
do skoro su bili tumba i zeka dezurni krivci sad ste se uvatili za tolete .....fudbal ne gledam niti me interesuje znaci cisto navijacki pratim i prepucavam se sa ciganima a sto se tice banata jbg,valjda im je to bila taktika znali su da imaju sanse jedino da prodju na penale pa su se kockali..a toletu mozda i vire pertle iz bulje platinija samo nije to slucaj samo u fudbalu neko u svim sferama drustva,nije tole najgore sto nam se desava..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zeka-Bjeka-Snajder-Tole pa to je sve jedan covek tacnije azdaja sa vise glava, niko Tumbu pominjao nije nikada...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Simpsone i druge ekipe svuda po svetu igraju bunkerice pa popiju po 4-5 komada ko od sale.Ajde bre ne mozete Banatu da date go 90min.To je bre smesno pa taman da su igrali sa 22 igraca.
Fudbal je otisao u Q i niko ne sagledava stvari objektivno nego se vode klasicne navijacke pasprave...mi smo bolji...ne nego mi smo bolji...kriv nam ovaj....kriv nam onaj....
I u Partizanu je isti Q da se razumemo ali realno ako onim mrtvacima ne moze da se da go u 90min mislim da je to kriminalno i za svaku osudu i nema tu kriv nam sudija krivi su ovi iz Banata....
Sta su trebali da igraju protiv vas 4-3-3???Koju bi ti formaciju postavio sa takvim sastavom???

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ej bre Crni sta je tebi. Kapiram ja i bunker ali onako kako to rade Nemci protiv Barse recimo. I u tom bunkeru ima ambicija. Ovo sto juce gledah je nesto najgore sto moze da se vidi. Svi igraci nabijeni u 20m a svaki kontakt 5min simuliranja i valjanja po terenu. Kapiras kako je to izgledalo? Kad je vise i sudiji prekipelo pa u drugom poluvremenu par puta nije dao da se prekine igra zbog izlezavanja, ali da je delio kartone za to Banat bi zavrsio utakmicu sa 6 igraca. Veruj mi da je ono fudbal u svom najgorem izdanju. Naravno da Zvezda i nesposobni igaci snose ogroman deo krivice, realan sam maksimalno, ali ono je potpuna opstrukcija bilo kakve igre, bilo kakvog nadigravanja. Treba videti statistiku o posedu lopte, sve ce ti biti jasno, cenim da je negde preko 85% za Zvezdu. Jeste jalov posed lopte ali je smesno bre, pa nasi stoperi vise vremena proveli na njihovoj polovini nego mnogi njihovi igraci van svojih 16m.

Nije to stvar formacije, oni su igrali bez formacije kapiras. Kunem ti se da mislim da neki njihovi igraci nikad nisu napustili 16m.
Jedino mi zao sto sam vodio klinca da gleda ono smaranje, mada nam je Ady ulepsao dan ponasanjem na golu :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Verujem da je mucno gledati takav fudbal.Bas zbog takvih igara sam i prestao da pratim nase prvenstvo.U ovoj nasoj ligi Patrizan i Zvezda moraju svakoj ekipi da uvale bar 3kom sto kod kuce sto u gostima(izuzimam Vojvodinu njima moraju 2) a ne da se muce i kukaju kako se ovi brane kako ovo kako ono.
Sve dok se liga ne svede na 10 eventualno 12 klubova ja necu da gledam nas fudbal jer ovo sto se sad igra moze da se nazove kako hocemo samo fudbal NE!!!

p.s. Druze bolje vezuj musice,setaj pored Ade,vezbaj FC,pikaj fucu na male sa klincima ... za'ebi nas fudbal ako mogu tu igru tako da nazovem.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crni je napisao(la):
p.s. Druze bolje vezuj musice,setaj pored Ade,vezbaj FC,pikaj fucu na male sa klincima ... za'ebi nas fudbal ako mogu tu igru tako da nazovem.

Ne vredi Crni, vuce me jos uvek secanje iz mladosti. Pokusao sam ja da dignem ruke od fudbala vise puta ali ne ide mi nikako. Volim tu igru i uvek sam je voleo a srce mi se cepa kad vidim dokle je ovo otislo. Ej gledam kako City zabija velikom Fergusonu 6 komada i place mi se. A znam da u tim klubovima igraju i neki nasi momci. To sto sad gledamo u najboljim ligama sveta gde se ponekad pomene i ime nekog naseg igraca je mozda poslednje sto gledamo. Nema vise bre klinaca, menadzeri ih prodaju sa 14 god. pa nam se vracaju ovde kao krsh igraci ubedjeni da su uradili nesto u zivotu. A te iste menadzere drzi i favorizuje FSS.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mi ćemo da osvojimo kup i sa 10 igrača bez golmana :hammer:
Pozdrav od objektivnog zvezdaša :D :D :D

Vrh Dno