Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
jesko78 je napisao(la):
Mijatovic u Realu kao sportski direktor.
Bivsem sportisti i jeste prava pozicija mesto sportskog direktora. To nije mesto u upravi vec operativni posao u sportskom delu. Dakle sd nije clan uprave i nema veze sa njom. Retki su bivsi sportisti na celu kluba a da budu bas uspesni. Jedan je Cvetkovic koji je kao bivsi kosarkas bacio fudbalsku Evropu i svet na kolena pred mocnom Zvezdom.

Sent from my HTC One using Tapatalk

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
simpson H je napisao(la):
Bivsem sportisti i jeste prava pozicija mesto sportskog direktora. To nije mesto u upravi vec operativni posao u sportskom delu. Dakle sd nije clan uprave i nema veze sa njom. Retki su bivsi sportisti na celu kluba a da budu bas uspesni. Jedan je Cvetkovic koji je kao bivsi kosarkas bacio fudbalsku Evropu i svet na kolena pred mocnom Zvezdom.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Rekli smo da nema timova iz nase zamlje.  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja sam ti samo naveo jedan od retkih primera uspesnosti kada vodi klub bivsi sportista, ali Cvele je bio ne samo vrhunski sportista vec i vrhunski ekonomista. To je stvarno jedan od retkih primera u svetu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ducan je otvoren....cigani navalite...da cujem komentare...ja sam onako gledao ovlaz posto sam pratio basket...ali bih rekao da nismo znali nista..po obicaju.. :nowink: a ti me pero prejeba letos na gradcu za partizan...cestitke komsinici na 3 lepa gola..nema sta majstorije...koliko lepih reci u jednom postu muslice neko da im se uvlacim u prdaru :bye:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jbga...  stvari legle na svoje mesto :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jesko.. mi bar imamo i 91.... i jos mnogo koju ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Indija-Pakistan, orilo se veceras :hammer:

Nije sto smo dobili derbi, vec se pokazalo da se ne igra dobar fudbal samo na TV-u u prenosima Evropskih liga. Ovo veceras je bila odlicna utakmica stvarno za uzivanje, svi golovi vrhunski, trcanje, borba za svaku loptu ma stvarno milina za gledanje. Navijanje vrhunsko sa obe strane sve do kraja utakmice , pokvarili utisak grobari sa onim preskakanjem na zapad i to posle svega. Imali su grobari odlicne sanse, nije da nisu. Sve u svemu utisak je da se u Srbiji konacno zaigrao fudbal otvoreno sa obe strane.

Vrh Dno