Partizan

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
hahahaaaa...nama tadic grobarcina do bola a vama sad veliki vodja....jel vas sramota koliko vam dobro ide????  :hammer: :hammer: :hammer:

Pa ako vas nije bilo sramota 14 godina, što bi sad nas bilo?

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa to je nas sport nazalost....svaka vlast svoj klub gura..nama ostaje da se nadamo da veliki guru nece jos dugo biti na vlasti :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Prošla vlast je bila dobra za partizan i pogubna za narod. Ako će sledeća vlast biti dobra i za partizan i za narod, prelazim u crno-beli tabor.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
Pa to je nas sport nazalost....svaka vlast svoj klub gura..nama ostaje da se nadamo da veliki guru nece jos dugo biti na vlasti :hammer:

Da se pojavi u ovoj situaciji neki drugi veliki guru kog sport ne zanima previse, ugasili bi i vi i mi klub a vi bi ugasili i KK. Tako da bi onda ostalo samo da navijas za KK Crvena Zvezda i Nebojsu Covica. :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ili za nekog trećeg, bodatog gurua, kod koga usranko Babović, neće smeti da pokaže srednji prst navijačima, iz prostog razloga, što su navijači uvek uz klub, a fudbaleri, košarkaši itd, su preletači. Pa kako u koji klub pređu, u njega se kunu i ljube grb na dresu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tacno..majmuncina neotesana..siso juce sa planine pa vedri I oblaci po partizanu...ma mi smo budale sto se zanosimo sportom ali nazalost bez njega ne mozemo...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Ili za nekog trećeg, bodatog gurua, kod koga usranko Babović, neće smeti da pokaže srednji prst navijačima, iz prostog razloga, što su navijači uvek uz klub, a fudbaleri, košarkaši itd, su preletači. Pa kako u koji klub pređu, u njega se kunu i ljube grb na dresu.
E Baki ne slazem se. Babovic uz Zivkovica jedini igra kod njih a posebna prica je taj njihov olosh sa tribina koji poziva na otmicu deteta i ruga se otmici njegovog oca.

Sent from my HTC One using Tapatalk

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ajde ja, nego pratiš i ti... Bojim se smeniće ovog Kizu a baš je kul lik

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Ajde ja, nego pratiš i ti... Bojim se smeniće ovog Kizu a baš je kul lik
[/quote

gledao drugo poluvreme i video onog magarca babinja kako ore livadu ,brasanca koji ne zna gde je levo i jos par vedeta srpskog fudbala. Kakv su ono nabedjeni magarci pa to je cudo . Motka je iz raja izasla za neke od niiu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Prvi put sam, u svom životu,navijao za Partizan, u domaćoj ligi.. Veća nam je frka da je Javor pobedio. Čestitam im na pobedi.

Vrh Dno