Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
moze i iz sudijskog a ako hoces a mozemo i iz trenerskog posto smo i tu potkovano i to debelo  :yeswink: :yeswink: :yeswink:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gledajte iz naseg ugla,uvek dobijate :). za sada dobijate al po p

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pero molim te biraj reci pa nismo ovde da bi se vredjali :hammer: :hammer:....ja sam mojim prijateljima ciganima svima juce putem fb izjavio duboko saucesce......umrli su definitivno... :'( :'( :'( :'(....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
pa birao sam reci ,inace bi bilo opet ooo jebi fmp,jebi fmp,jebi jebi,jebi fmp. a u subotu open na gradcu u crno belim tonovima. zato sam i skidao pege sa pastrmki :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Pa gegula kad ste svi tako potkovani, sto pobegoste u beli svet...sta vam je falilo ovde???Tesko se leba ovde najesti???A???Jel moze sta da se radi bez odobrenja vase institucije, prekaljenog trenera Vujosevica Duleta!!!
Ja se iskeno nadam da ce i Dudina prica da se zavrsi ove godine i da ce jedan velikan nase i svetske kosarke dostojno otici u penziju...naravno i da ce ga zameniti ako ima imalo zdrave pameti u onoj crnoj rupi od saveza, Sasa Obradovic..
E sad opet ima tu nogo mesetara, ovih vicnih nozu, gepeku i ostalim nacinima komunikace iz 90-tih..tako, da nam je basket u istim govnima kao i fudbal, rukomet..
Mogli bi svi da se ugledaju na odbojku, vaterpolo....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Slaviša doćeš mi sutra na Gradac pa ću da ti pokažem i odbojku i vaterpolo  :hammer: :hammer:.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
da se ugledamo na odbojku i vaterpolo jer ste jedino tu uspeli da osvojite nesto.....a sto se tice belog sveta verujem da si imao sansu negde da odes i ti bi otisao..mislis da ja ne bih voleo da sve ovo radim u srbiji i da mogu od toga da zivim??? sam i znas kako je...ne pada mi na pamet da se vratim kuci pa da pored moje sestre i ja budem na grbaci mojih roditelja...a s obzirom da se politikom ne bavim tesko bih do posla bilo kakvog...
a bez duleta institucije ne moze nista da se uradi tako dok je on u partizanu titulu cete videti ali sutra malo :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Prošli dalje,a vidim da su i komšije briljirale na Islandu,jedino ih zezao led,jebi ga ladno,
al standard bato  :-X

bre ne zna se koji su gori i nije mi jasno zašto već jednom ne ukinu fudbal u Srbiji i kraj.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Pero, potpuno si u pravu... ovi Beogradjani pod hitno da se ugledaju na Vosu, pokazali su kako treba
da se igra...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Komšije, srećan jubilej!!!
10-ta uzastopna evropska utakmica bez pobede... :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jel to napadas da bi sakrio onu vasu sramotu od sinoc??

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Napad je najbolja odbrana,inače oni nastavljaju tradiciju babe na svadbi
DVA KOLA I KRAJ umori se baba sinko  :bleh: :bleh: :bleh:
ahhhaahaa,pa ja ne mogu da verujem da smete da se javite,posebno u fudbalu.
Idi begaj (što kaže prijatelj Žika ) prijatelju ,Mito , mi jesmo tuga ,al ono vaše sinoć je smešno.
Pazi Černomorec,pa šta da je neki prvak bilo koje države ,a ne finalista Ukrajinskog kupa.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja im lepo čestitam jubilej, a oni se ljute :eek: Čudna neka fela  :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja