Partizan

thedule

Junior member
Učlanjen(a)
02.08.2013.
Broj reagovanja
0
u ovakve se utakmice ulazi sa dva spica i jednim izrazito ofanzivnim veznim.

ako igras protiv boranije previse defanzivno, bude nereseno (sto smo videli do sad)

zato vojvodina ide dalje, ne je** zivu silu

a za to treba nesto izmedju nogu

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Komšije, srećan jubilej!!!
10-ta uzastopna evropska utakmica bez pobede... :D

evo milance da se ne brines vise i ne brojis nam jubileje ni mi vama ne brojimo koliko godina postite u trofejima :bleh: :bleh:..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa nisam izmislio nista...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
na svu srecu veliki trenerski mag rašević nas je izbacio iz evrope. ko bi se nervirao svake nedelje ovako. INVALIDI

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ne brini pero tu je nada komsinica da izvadi sityaciju...dizacemo komsinici noge uskoro a mozda padne I dogy style.  .

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
Ne brini pero tu je nasa komsinica ciganka da izvadi sityaciju.kazu nema srece dok ga ne stavis cigancici
..dizacemo komsinici noge uskoro na ramena a mozda padne I dogy style.  .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
"Након утакмице са Чукаричким млади репрезентативац из ОФК Београда, добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је био јако дрзак према Петковићу, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"..."

Kako lep tekst :D :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Zove Đura mutavi Tola jutros  ui 6 i plače "Tole ,namesti žreb da idemo u LE",a sa druge strane se čuje TUN,TUN,TUN  :hammer: :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kako se iznervirah sinoc hteo sam iz koze da iskocim... i to sve na 13raz u trecoj cetvrtini,,,pocetkom cetvrte je vec bilo jasno da cemo izgubiti..osrednja ekipa bajerna a mi katastrofa blago receno(sto bi reko muta nikolic u odbrani smo busan kur.. a u napadu nemamo pojma)..nema duleta pa ovi magarci rade ko sta hoce..skocio duletu secer na 20 dok je gledao tekmu..ali bice bolje samo hrabro imamo dobar tim,ovo nam je max, top 16........

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ii ja sam popizdeo jer sam video da nema šanse da dobijemo,Bogdan i Kinzi zastali,sudije malo krenule,a centri balvani kakvih nema,centarska linija da 8 koševa za celu utakmicu,sačuvaj bože.
Ata mi je više kuknjave kako nemamo,nek i nemamo al nek ćute i rade,mogli su dovesti kakvog bilo pleja i nekog matorog centra tipa Lavrinovič da ih uči,ovako teško da išta bude.
Gegula bolje ti da se skineš nego ovi balvani.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Čim piješ Jelen Freš možeš da igraš sigurno  :hammer:,nego ajde ti lepo opet na Gradac letos izbrojano je 1200 bojišta što je apsolutni rekord.
ima reka da vri od ribe

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dolazim obavezno.....ovaj put da se bolje organizujemo ja nosim mesinu za rostilj ti spremi rakijju i nadjemo se na sarenom platnu :tbumb:

Vrh Dno