Partizan

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Djole je napisao(la):
Gene sta je bilo da je bilo ajd sad u misju rupicu :)

I pesmicu da naucis. Propitacu te :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Auuuuuuuu bre generacijo.... ocu, evo begam, poznati smo mi cigani kako smo veeeliki misevi, evo hitam, sve mi pete od guzicu...Ajd nek ste mi vi zivi i zdravi i tesko da ce te ikad porasti  :hammer:
Steta...kissi, kissi.
Odo da gledam  "24 minuta" sad ce Anica Dobra  :tbumb:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
tuzno je sto se prepucavamo ovako oko sporta a liga sve gora i gora i uz to sve namesteno..karadzic resio da ostane jos u
savezu pa daje ciganima titulu....ocaj....jedino kosarka koliko toliko stoji kako treba

Gde bre košarka stoji,na staklenim nogama?Kad nisam umro u areni gledajući kako beda skakuće i na kraju ulazi,a videlo se odmah da ulazi.Da je makar uletela bez koške pa ok,al onako još više boli.
I još da dodam SAŠA PAVLOVIĆ je car,kako je čovek odigrao i kako se borio ,kao da mu karijera zavisi od utakmice.
Bolji igrač nije bio u Partizanu ,pa ne znam od kada,zadnjih 20 god sigurno.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I još da dodam za dnevnik  :hammer:,
brišite ova sranja sa sajta (i zvezda i partizan),samo pecanje bez sekiracije  :bleh:.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
cek jos ovo.... :hammer: :hammer:

Prilozi

• vrela romkinja.jpg
    vrela romkinja.jpg
    38 KB · Pregleda: 122

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Khm, khm, khm.......uhhhh grudobolja neka....c,c,c,c,c,c,c,c.... :bleh: :bleh: :bleh: :hammer: :smoke: :whistle:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Razgovor koji bi svaki roditelj hteo da izbegne
SREMSKA KAMENICA, 12. maj 2014, (Njuz) – Roditelji se suočavaju sa brojnim dilemama i strahovima, a jedan od najvećih je kako da svojoj deci objasne golog voditelja SOS kanala Vladana Tegeltiju, pokazalo je istraživanje Instituta za brak i porodicu iz Sremske Kamenice.
Profesor Miodrag Krstović, koji je predvodio ovo istraživanje, kaže da je više od 100 ispitanika bilo skoro jednoglasno u oceni da priča sa svojom decom o golom Tegeltiji predstavlja najveću noćnu moru za svakog roditelja.
- Većina roditelja je složna u oceni da bi bez većih problema mogla da objasni svojoj deci kako se prave bebe, otkud to da pevačica Končita ima bradu, ili zašto je Suzana Mančić snimila kućni video, ali skoro svi će gledati kako god umeju da izbegnu priču o golom Tegeltiji – izjavio je doktor Krstović, koji napominje da već nekoliko sati pokušava da iz glave izbije sliku Tegeltije bez majice, ali iz nekog neobjašnjivog razloga, on je još uvek tu.
Psiholog Žarko Trebješanin je složan u oceni da preterano izlaganje golog Tegeltije ljudima može da izazove velike traume.
- Niko ne ume da da racionalno objašnjenje zašto se Tegeltija skinuo i to je ono što ljude najviše plaši. Strah od nepoznatog je oduvek bio u samom vrhu ljudskih strahova, a ako strah od nepoznatog personifkuje go Tegeltija, to celu priču podiže na još viši nivo – smatra Trebješanin, koji nas je na početku razgovora zamolio da mu nikako ne pokazujemo sliku golog Tegeltije

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sta je za reci :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Prilozi

• djenka.jpg
    djenka.jpg
    32,6 KB · Pregleda: 125
  • bajkovic.jpg
    bajkovic.jpg
    70,9 KB · Pregleda: 127

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Na stadionu fc patlidžan zemunelo predstavljen je timza novu sezonu...nema nekih iznenađenja, sve su to prekaljeni asovi iz prošlih sezona,novi su samo dresovi i sponzor  :bleh: :bleh: :bleh:

Prilozi

• 10153894_643199562428293_2277412582127879730_n.jpg
    10153894_643199562428293_2277412582127879730_n.jpg
    109 KB · Pregleda: 103

Vukovic

Junior member
Učlanjen(a)
07.05.2013.
Broj reagovanja
0
PROTA71 je napisao(la):
Na stadionu fc patlidžan zemunelo predstavljen je timza novu sezonu...nema nekih iznenađenja, sve su to prekaljeni asovi iz prošlih sezona,novi su samo dresovi i sponzor  :bleh: :bleh: :bleh:
A KOJI JE ONAJ STO CUCI, TRECI S LEVA.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
izadjose i cigani posle 5 godina iz tunela,pa se razgalamili ko da su osvojili ligu sampiona...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
izadjose i cigani posle 5 godina iz tunela,pa se razgalamili ko da su osvojili ligu sampiona...
j

nije 5 vec 6 . Neka ih,da su nasi znali da ih ranije puste kad se ovoliko raduju. Od sutra ocekujem da se ovde bolje zivi. Tako je njiho guru rekao,a njemu se mora verovati.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
gegula je napisao(la):

Dobro bre patlidzanovac, pa sto panika, sta sad malo likujemo i frkica odma,odma pokusaj niskih udaraca, odma mi galamimo, mi liga sampiona...Pa da koliko puta te otrcane fraze, dokle te zamene teza...pa zekimo se, zezamo, poprckavamo....ma zajebavamo se...drugarska zafrkancija BRE!!!!!
P a nismo mi glodari, nismo mi kompleksasi...nama nije tesko da priznamo kad je neko bolji od nas, kad nas neko posteno pobedi(eno Mega u basketu juce razbi)...u cemu je problem?????
Evo, prvi primer, moja ponosna Generacija iz Nish, bata Djole, nema ga..a instruktor..nigde...mozda je na ronjenju???Okeeej, sve u redu...ali ima on razna dostupna sokocala, moze da vidi ovu nasu zafrkanciju, moze nosic da promoli...onamo zeki kao mi misevi...i sta sad!!!???Ko je mis???
A sta ce biti...al sutra kad Vas upoznam sa najvecim pojacanjem za sledecu godinu!!!Pazi, proverena stvar, sigurica, centarfor...nema tri golmana nema sanse da brane...zlo  i naopako, smrt za sve svetske odbrane  :( :( :(

Vrh Dno