Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
naravno,dobro je sto i evro ligu propustiste i tu bi se tresle gace svima....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Znaš kako je, kad Zvezdu izvuku iz šešira, kažu: to su oni što su osvojili kup šampiona. Kad izvuku Partizan kažu: ma to su neki šabani iz Srbije

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ovo cu se praviti da nisam procitao :samotuci:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Toliko su se posrali da su morali da vas izbace iz Evrope da i neko drugi osvoji nešto.
A to što se prsite titulom koju vam je kupio Velibor i nije za hvalu.
I da ne zaboravim ,drago mi je što UEFA ne interesuje ništa osim čistih papira(pa makar i nas kaznili),tamo nema tole lopove,svi drugi su krivi nismo mi majke nam,i njih ne interesuje što se u Srbiji neće živeti bolje jer je stub srpstva dobio nogu u bulju.

A vi i dalje kao jedini argument u svakoj priči navodite Bari(Veliboru spomenik da se podigne ispred marakane,a nije loše i neku ulicu u komšiluku da dobije).
Kao EL GRANDE MILOVAN

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne smem ni da pomislim koliko bi se vi kurebesali da ste kojim slučajem osvojili ligu šampiona. A što se tiče kupovine, pa vi treba da date ime celom gradu, predlažem Tadilovo ili Tadilegrad

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Misliš zbog GAZPROMA ili TELEKOMA,nije zgorg ponekada i proveriti pa onda reći ili napisati.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mislim zbog Tadića. Trpao vam je i šakom i kapom i to ne lovu nego rezultate.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Na to sam i mislio,taj Tadić je vama dao ugovor sa Telekomom,ali vama je guru rekao nešto i vi se toga držite kao pijan plota,ne vredi ni pisati ni pričati.
O Gazpromu i da ne pričam.
Od mene toliko

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Evo jednog mog vica iz rukava. Kako se vec bavim izradom i prodajom musica dodjoh do sledeceg. Zvezdasi mi narucuju musice crvenih dezena SHW, larvice, red spinere i sl...

A znate li kako mi partizanovci narucuju musice?

7 U SERIJI :) :) :)

Sent from my iPad using Tapatalk

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja reko djole ti digo ruke....ko velis video si kako su nas opljackali u prvoj tekmi pa neces se javljas ali dobro je ...tu si..vrebas iz prikrajka....veceras je kljucna..pivo je ladno a zena je eno pece picu...nadam se da institucijina taktika nece podbacitveceras....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Muslim da she igra PETA,nismo bas toliko bolji da IH dobijemo tri puta za redom...Mada sa institucijom of trenera nikad se ne zna...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ooooooooo jebi fmp,ooooo jebi fpm izvinjavam se ali ovo je jace od mene

Vrh Dno