Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki treba razumeti da im to tesko ide. Od drzavnog projekta i pokusaja makabizacije srpskog sporta nije ostalo nista i to su sasvim nove okolnosti za njih. Video si kako se onaj bahati vepar sinoc cinicno 2x zahvaljuje drzavi a da nije bilo te drzave ni ekipu ne bi sastavili. Ali i pored svega zao mi je sto ce EL biti bez dva nasa predstavnika jer groblje ima kvalitet kako god ga okrenes. Ovo je trebalo da bude finale.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Groblje nazalost nema kvaliteta to se sinoc odlicno pikazalo kad u kljucnim trenutcima nema ko da kos da plus mucenje cela tekma da postignu kos..malo na pocetku na adrenalin posle TANKOSAVA nastupi...partizan je sam kriv sto kroz sezonu nije obezbedio da bude drugi jer se zna da je sa zvezdom uvek tesko igrati pogotovo ove godine kad zvezda ima stvarno respektabilan tim..ali dobro nicija nije do zore gorela...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Groblje ima kvalitet i ima ko da da kos. To su kroz ove utakmice pokazali Edo Muric, Milosavljevic, konjska glava, Pavlovic i onaj mali Amer. Druga je stvar sto su vecina seljaci koji ne umeju da se nose sa pritiskom pa vam donesu vise stete nego koristi kao Pavlovic i konjska glava-Macvan. Vi nemate klupu a i za to su krive neke druge stvari a ne objektivne okolnosti. Imate velikih talenata poput malog Aranitovica koji da FMP-u prosle godine 23 poena a onda ga nema ni blizu tima. Sticajem okolnosti sam dobro upoznat koliko se para trazi da bi mali bio u 12 jer moraju da igraju Miskovi igraci. Ko zna koliko je takvih perspektivnih klinaca. Sa druge strane Zvezda dosta polaze na svoju decu pa je Aranitovicev mladji brat vec projektovan da sedne na klupu sledece sezone u Zvezdi iako je svojevremeno bio manji talenat.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Toga je uvekbilou sportu I nazalost bice da so od igraca trazi komad ugovora da bi dobili minutazu..licno osetio na svojoj kozi dok sam bio kod vaseg predsednika covica I tada mu desne ruke rase radovanovica prema tome tu ne treba biti iznenadjen sto se toga tice...partizan je sam kriv iz 2 razloga..prvi je da ne mozes da dovedes 2 dobra igraca da ti nose igru jer navodno nema pare a ovamo dule ugovor ko zna koliki...I drugi mozda I bitniji razlog je sto u podgorici smo vodili 7raz 2.30 pre kraja ako se ne varam I do kraja tekme ne damo kos..nema veze bice jos hleba I igara.. sretno vam bilo sa podgoricom....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa ja uvek razumno pricam samo me ti ne razzumes...  :nowink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Vujošević se na konferenciji za novinare zahvalio na podršci koju je Partizan imao od države. Svaka rečenica mu je počinjala sa  iiiiiiiiiii. Leglo magare na rudu.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pa ne mogu valjda da kazem pred tekmu da ce partuzan da izgubi..gde je tu sportska nada...realno sam rekao isto tako na pocetku sezone da je ova godina zvezdina ako se secas...nisam osporavao ni jednog trenutka zvezdin lvalitetcak me I cudi lako ih partizan dobi ove gpdine 2x....

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nema više Tadića da vam trpa u bulju. Malo apstinencije neće da vam škodi. Vidiš kako se i institucija smirila ....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tesko mu pao poraz..bas teskooooo....ali neka izvadi iz sbog dzepa 50soma I dovede dva dobra igraca za play of pa neka mirno spava...ako se nesto ne promeni radikalno mada je prilicno kasno za bilo sta ali bolje da probaju jps nesto nego onaj kinez na play makeru da nam igra..on nije ni ovde za kiparsku ligu a kamoli partizan...

Vrh Dno