Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
dobro je sto vas covic ima puter na glavi i nesa ilic a onaj olos u fk necu ni da pominjem sve moj do mojega....i tako mozemo da se prepucavamo do ujutru kakvo nam je drustvo takav nam je i sport ,mnogi ne zasluzuju mesta na kojima su ali sta ces promeniti ne mozemo nista,cutimo zabijene glave ko nojevi....takva je realnost znas i sam....

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
...ali sta ces promeniti ne mozemo nista,cutimo zabijene glave ko nojevi... takva je realnost...

Ako ovo sklonimo van kontesta, deluje baš kao iskreni grobarski komentar nakon jučerašnjeg poraza.  :lol:

Šala, naravno.  ;)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Gegula ,znas kako se kaze
Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim,
al covic nas placa da budemo s njim
,mi volimo pare i nemamo cast
iporuka za svaku vlast
RACUNAJTE NA NAS
uzdravlje

IMA JEDAN TIM,CEO SAM ZIVOT S NJIM I PEVAM SVAKI DAN HEJ NAPRED PARTIZAN
da se zna

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
opaaasa pero nisam znao za ovu pesmicu... :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tole odlazi tole odlazi....orilo se himskom sinoc....namestio tole iz 2 u 1....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Tole odlazi tole odlazi....orilo se himskom sinoc....namestio tole iz 2 u 1....

Jesi video,a izjeba ga mlađahno bugarče da bude + 7 ,ko zna šta bi tek tu bilo.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Čista nameštaljka. Koliko li će ovo koštati poreske obveznike u Srbiji?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):

5.400.000 evra odmah,a još jedno 10.000.000 za mesec dana,
u jebo te ,pa ovo plaća UEFA nama ,a ne država,zna se ko je državno mezimče.
Nego pobeže vam uprava na čelu sa TVORZIĆEM,da vidimo šta je next.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Baki-Pa je napisao(la):
Oko 5.000.000 ( petmilionaeura ). Toliko ce sad NJ.V, Vicic morati da vam pljune da ne kmecite.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Pa ono next je vasa nocna mora. Covic!

nasa nije,vasa mozda . Sad ne znate za koga ste navijali 4 god u kosarci a sta  as tek ceka u fudbalu videcemo. Mada njemu treba dati drza u da napra i jedan uppr kad je tako pametan pa da nam svima svane. Bruka

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Toleta da ljubite u bulju, kad on ode, idete i vi.

E što volim kad ovako kenjate,pa milina.Eno ga tole sedi sinoć sa vašim kokezom i gleda Vošu.Nego jel tole kriv što vi gubite od kairata u sezoni kupnja,jel on kriv što ste doveli trenera kome su novinari krivi,a došao je avionom vlade republike srbije ,jel tole kriv što dovodite po 10 igrača za polu sezonu? Kriv je što je lagao za licencu pre dve godine pa ste izašli u evropu a niste smeli,kriv je što vas nije kaznio prelaskom u 4 ranga niže takmičenje i kriv je što vama premijer postavlja predsednika i spottskog direktora ,pa danas bude naslov u novinama da av više zvezda ne interesuje pa da se sami snalaze i kriv je što je dozvolio da u upravi sedi ministar za crvenu zvezdu u vladi republike srbije,(to je novi resor od pre par godina,za neupućene).

E zbog svega toga bih voleo da propadate još 20 godina,ali se to neće desiti na moju žalost,dolazi vam čarobnjak iz voza pa će da vas zaledi i spoji sa fk železnik(ako je još živ) pa ćete odmah da propadnete.
TOLE LOPOVE EHEHHEEEEEHE 

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Živi bili pa videli. Idete u kontejner zajedno sa smrdljivim fosilom Toletom. Zato, pamet u glavu i poljubac u bulju.

P.S. Da budem iskren, navijao sam za vas. Odličnu ste tekmu odigrali.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pero smesan si kao bioskop i tvoj FK. Znaci bavite se najruznijim stvarima koje sport moze da iznedri, pokusavate da otmete igrace kao sad Donalda, doduse nije ni cudo kad vam na celu kluba sedi Vucela. Znaci dno dna pijun Mire Markovic i porodice Milosevic, njihov licni potrcko.

I cisto da znas, Zvezda ne moze da propadne nikada, ne ide to tako sa najvecim klubom na Balkanu. Ne moze jer ima 4 miliona razloga. Polako dugacko je prvenstvo i dalje osvajamo titulu ma sta vi mislili. Lepo vam je dosa ova kinta mozda i Vujosevicu donirate neku crkavicu pa se opet borite za drugo mesto. Iskreno ne mogu da navijam za vas protiv Batea jer tamo igraju dva nasa bivsa igraca, pa je sasvim normalno da navijamo za svoje.

Vrh Dno