Partizan

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
japanac je napisao(la):
Postujte Franju, prijatelji.
Poricanje istine ne vodi ama bas nikuda.
Ako ne postujete svoje, kako cete tudje, kako onda vas da postuju u Evropi. Ajd kazite, KAKO ?!
Pa normalno da ne moze.
Vidim da pocinjete da se menjate polako, ali jasno i glasno i ponosno treba da isticete vasu istoriju.
Onda ce stvari same da legnu na svoje mesto.
Kakvo je to dete koje se stidi oca svoga, koji ga je voleo do zadnjeg dana, mozda cak i vise od Dinama, kako pricaju mnogi?!
Pooostovanje !

daj neki dokaz za ovo . A pobrojana gospoda su prva petorka kkcz al onemprave ugasene i zaledjene a ne ove coviceve i momci su hrvati osin nebojse popovica . I da dodam bar u moje ime ,ne vidim zasto bih se stideo bilo koga,takvo vreme takvo i breme. A vi Kako te,a?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Pa jbte vi tvrdoglavi kao panjevi ili stvarno ne znate nista..pa lepo vam covek napisao istorijat partizana od osnivanja a vi opet po vasem..ma nema onaj visegodisnji kosarkaski post vam je isprao celetke..razumem vasu mrznju prema najboljem klubu u srbiji ali toliko da postanete zaguljeni I iskompleksirani tome se nisam nadao...institucija vam je opasno isprao mozgove....

a Tek Dulo sta im uradi.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Opet istorija.....hahahaaaaaa...pa ovde monti pajton bi delio glavne uloge samo tako

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Cekaj Pero, ne razumem upste sta si hteo da kazes kad si nabrojao one nase igrace?  ???
Mislim, hteo si da kazes da su dobri ili losi igraci, da su namestali meceve...
Stvarno ne kapiram.

I zasto necete da postujete Franju Tudjmana? Zasto!?

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Simpsone, gluposti pises ti a ne ja...
Prvo, vi ste osvojili Kup Sampiona , a sada se igra Liga Sampiona.
Drugo, Hoces li da mi kazes da ce neko nekada vratiti isti sistem ?
Nikad ne moze biti isto kup i ligasko takmicenje, a to da je pehar isti niko ne osporava...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nije some ligasko takmicenje i dalje. Niti ce ikada biti, ovo je hibrid takmicenje za pare. Pa zar treba previse razmisljati ili biti pametan kad uefa kaze da je isto takmicenje naslednik prethodnog. Uefa priznaje sasvim legitimno sve sampione iz ks kao osvajace ls. Klubovi nasivaju zvezdice i broje isto. Mi imamo zvezdicu a vi? Mi imamo ime urezano u "klempa" i nikad se to promeniti nece. Nasa slava je vecna i znam da vas boli to. I nema leka za pakost i zavist, zao mi je sto se tako mucite.

Sent from my HTC One using Tapatalk

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Dobro imate je, mi nemamo, al` i dalje ste nekih 60-70 mesta na uefa rang listi ispod Partizana, tako da vam samo macka fali da, znas vec sta, uradite sa tom zvezdicom.

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Taj kojim mene nazivas ti je tata , koji te nije naucio lepom ponasanju...
A jedini pakosni, bezobrazni i zavisni ste vi, koji nikako ne podnosite poraze i to da se od stare slave ne zivi...
Da bi voleo i podrzavao neki klub, nije obavezno da on mora da ima titule i trofeje.

Vrh Dno