Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Za mene ovo sport nije,no cista namestacina!
Znaci toliko je providno da je to neverovatno.Svaku tekmu gubite na pocetku i na kraju rrazbucate protivnika,dal se na poluvremenu napucaju steroidima ili sta je vec,ja neznam,ali mislim da i sa Barsom kad bi igrali gubili bi 2:0 na kraju bi rezultat bio 2:4 garantujem...

A Dzarovski samo po 25e na zvezdinu tekmu,ove godine postace milioner naspram prelaza,evo videces sledecu utakmicu,pa sam prosudi,sta ima dvaes-tries goodina da se jebavam :D
Dragi Panteru, na takvo lupetanje necu da trosim energiju, posto nam Tole namesta titulu, verovatno namerno prosipamo bodove protiv Metalca i Radnickog da ne bi izgledalo sumnjivo. Iskljucujem te iz dalje diskusije zbog nepoznavanja sporta, te ti ubuduce necu odgovarati.

Sent from my HTC One using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
Jel teren i uživo onako loše izgleda kao na tv-u,ima mnogo žutih delova i mnogo je izrovana,bar koliko sam ja video?
Pero teren je ocajan vec drugu sezonu. Ne lici na sebe. Jbg kad se zamerismo FSS-u.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Iskljucujem te iz dalje diskusije zbog nepoznavanja sporta, te ti ubuduce necu odgovarati.

Ti kao najstariji clan foruma i pretpostavio sam da imas znanje,ali ovoliko znanje,na jednom mestu do sad nisam vid'o.
Nema veze,necu da se svadjam sa tobom,ja odo da pecam,a ti izvoli pa ovim mladjanim momcima palamudi o raznoraznim sportovima.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Pero teren je ocajan vec drugu sezonu. Ne lici na sebe. Jbg kad se zamerismo FSS-u.

Video sam ali sam mislio da je to rešeno uz reflektore,baš je loš.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Pecurkana....samo sto ce sa pecurki preci na gljive posto gljive nisu toliko zahtevne...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
Pecurkana....samo sto ce sa pecurki preci na gljive posto gljive nisu toliko zahtevne...

Jbg nemamo mi Toleta u zaledju kao vi. Ali mi samo objasni razliku izmedju gljiva i pecuraka.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Ti kao najstariji clan foruma i pretpostavio sam da imas znanje,ali ovoliko znanje,na jednom mestu do sad nisam vid'o.
Nema veze,necu da se svadjam sa tobom,ja odo da pecam,a ti izvoli pa ovim mladjanim momcima palamudi o raznoraznim sportovima.

Dovoljno mi je tvoje razumevanje u sport kroz kladionice da mi sve bude jasno. Idi uzivaj u pecanju, i onako za diskusiju na ovu temu i nisi.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sve su pečurke gljive, a sve gljive nisu pečurke.  Mislim da je razlika u obliku tela, tako nešto....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki znas koja je razlika? Kao razlika dzemper za qrac i nakurnjak :hammer:

Pecurka je zivotna forma gljive, domaci naziv za one koje rastu nad zemljom imaju drsku i sesir. A Gegula voli da se hvata za drske izgleda :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Sad sam ispratio grobare macva za ns...donose tri boda u najavi..odeljacemo slaninu do kozure..osim ako opet ne izmisle penal...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Znaci definitivno ovaj Gegula zasluzeno zlatna medalja za lupetanje.

Zvezda bila na prvom mestu vec posle prvog kola u ovom sampionatu, trenutno smo jedina neporazena ekipa.

Izvoli pa pogledaj: http://www.superliga.rs/index.php/super-liga/rezultati-jesen

Vrh Dno