Partizan

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Sto bi rekao cika Dusko Radovic "Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan" ne znaju oni sta to znaci dragi moji Grobari...pustite ih da gledaju evropske utakmice a ova je bila bas takva. Cestitke Vojvodini i Slaninarima ako ih ima na forumu...sada se okrecemo evropi i mi i oni a vi Cigani gledajte, sta drugo :D pozz za sve  :D

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Cestitke Partizanu na regularnosti utakmice.

(znate onu anegdotu da su soferi gradsko prevoza u Atini dobijali bonuse za redovan dolazak na posao?)  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Sto se ne bi moglo reci za vas..cigan I sibicar ostaje celog zivota isto...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Džaba ja pisao ono o inferiornosti. Počelo je vređanje. Baš vam lepo stoji ono franjevci. Usput, on vam je dizajnirao i dresove, koje dan danas nosite ( mislim na boje ).

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Po vasoj konstataciji,a opstepoznato je da je Partizan osnovan od strane Srpskih vojnika,Tudjman je bio Generalni sekretar Partizana,a ne osnivac!
U tom slucaju,onda ste vi decki,jer vam je Prosinecki bio trener,ako cemo tako,onda ok.

Razlika je izmedju osnivaca i sekretara,ali to vama vec postaje apatija,da li zbog starosti,ili zbog evoluiranja senilnosti,ne bih znao,ali ste toliko u zadnje vreme optereceni nasim klubom,da samo Partizan i pratite sta ce i kako da se desi,jer zna se,Zvizda nesme da padne!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Boli nas ona stvar za Partizan. Samo volimo da vas podjebavamo, što vi rado primate.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Hahahahaa slatko se nasmejah...podjebavanje a reci pune zavisti I omalovazavanja ali nema veze kenjajte kad vec ne pecate....welcome to cyprus gegula..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Cek bre Franjevci, pa postavio sam vam dokumentovano kako se nastali, to je valjda jasno. Evo nije mi tesko jos jednom. I da se podsetite svih vasih legendi :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eyFYq-f7wbk[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Mali komentar na kladionicarski pogled.......iz 2u1 i iz 1u2...samo veeeeeeeliki timovi, najbolji timovi Evrope i sveta(Arsenal, Real, Barsa, Ajaks, Bajern...Crvena Zvezda) igraju takve utakmice, sasvim normalna stvar, potcenjivanje protivnika a posle potapanje istog!!!
Teorija zavere, namestanje....?????Boli me stojko za to, glupost..samo navijacki, pa nek bude sta bude..
Pliiiiiiiiiiiz bez uplitanja politike.....
Stoji da je kod nastanka oba sportska drustva u posleratnoj istoriji SFRJ ucestvovao drzavni organ, e sad stoji i da je gradjanska populacija bila vise za CZ...

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Pisanja o tim tzv franjevcima, je klasična zamena teza, to je odraz nemoći i ja to razumem. Ako neko misli da je Krcun bio bolji od Franje Tuđmana onda neka mu je svaka čast. Smatram da je zločin zločin ma ko ga počini...da li je to Hrvat ili Srbin meni je isto... Pišite šta god hoćete, istina je jedna i naravno 100 puta ponovljena laž postaje istina... U pravu je moj zema Mafke, ovo je forum za ljude koji vole FF ali je odeljak za navijače mesto gde može da se kaže koja o navijanju ali opet na korektan način... čemu vređanje, rane su još sveže...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kako je zamena teza? Pa niko od nas ne osporava da je Krcun ucestvovao u osnivanju Zvezde. Jedino vi osporavate vase legende. Predlazem da za neko mesto u upravi ako vec nije tamo kandidujete  onog gmaza"novinara" Željka Pantića mozda uspe da vam promeni istoriju.

Vrh Dno