Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mare druze loze ali preturuju i pocinju da nerviraju ovakvim izjavama...ili se prave ludi ili su ludi(ne svi crveni) ali da lece komplekse to stoji ...ispoljavaju nemoc poslednjih 15godina...........ali razume covek i to, jer biti u rupi i skrivati se sve ove godine nije lako....ali ipak ih ja i dalje gledam kao ljude sa poremecajem jer navijati za zvezdu nije lako ,previse je tu kompleksa...

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Kako je zamena teza? Pa niko od nas ne osporava da je Krcun ucestvovao u osnivanju Zvezde. Jedino vi osporavate vase legende. Predlazem da za neko mesto u upravi ako vec nije tamo kandidujete  onog gmaza"novinara" Željka Pantića mozda uspe da vam promeni istoriju.
Kako god i šta god neko rekao uvek ćete vi pričati i napadati na te gluposti vezane za tog čoveka...mada se ja nikada nebih ponosio Nebojšom Čovićem, Vesićem, Radujkom... i ostalom ekipom kao što ne podržavam vrzmanje političara p Partizanu...Sport treba ostaviti sportistima a politiku političarima, dok ne bude tako biće tuče navijača po ulicama i stadijonima a sve to je najmanje sport i vezano za navijanje a iza brega se kriju politika i narko dileri...i sam sam svedok da se na jugu puše džointi kao cigarete a tu se pod okriljem navijanja "završavaju" i ostali poslovi, dok se po forumima prepucavamo ko je koga osnovao i slične gluposti...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Svuda u svetu vrhunski sport je vezan i zavisan od politike. To su nase velike zablude. Qrac bi Bajern bio ovo da mu nije Deutche telecoma. Delimicno izuzimam privatne klubove ali i oni su prepuni politicara. Pa i FIFA i UEFA, FIBA ,... sve to vrvi od politicara.

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
gegula je napisao(la):
mare druze loze ali preturuju i pocinju da nerviraju ovakvim izjavama...ili se prave ludi ili su ludi(ne svi crveni) ali da lece komplekse to stoji ...ispoljavaju nemoc poslednjih 15godina...........ali razume covek i to, jer biti u rupi i skrivati se sve ove godine nije lako....ali ipak ih ja i dalje gledam kao ljude sa poremecajem jer navijati za zvezdu nije lako ,previse je tu kompleksa...
Druže moj nema razloga da pišeš to što svi znamo, samo ću ti napisati onu staru Srpsku "Gluvom šaputati i ćoravom namigivati, zaludan je posao"... ostavi ih neka pišu te gluposti ako će ih to ispuniti, ti znaš kao i oni da to nije istina i to je dovoljno... Ako će im ulepšati život takve stvari neka pišu... Mi ćemo uživati u ljubavi koju nam Partizan pruža i koju mu mi vraćamo!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Što bi to nas ispunjavalo?

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%9A_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD

Vi ste uvek drugi. Posle Zvezde, naravno.

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Što bi to nas ispunjavalo?

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%9A_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD

Vi ste uvek drugi. Posle Zvezde, naravno.
Bravo, pobedili ste! Vi ste najbolji! Još da nema ovih dugova, zamrzavanja, adresa, čovića... bili bi savršeni  :D
Mi ćemo da se spremamo da gledamo naš klub a vi gledajte soja posla...mislim da je tako najbolje :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
http://serbia.fanchants.com/football-songs/zvezda-chants/ajmo-crno-beli-umro-je-tudjman-franja/

Zvucnike do daske i zapevajte svi :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
kad smo vec kod pesmica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f952mG_F_Ak[/youtube]

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maksmare je napisao(la):
Ma brate samo neka ste vi nama srećni, uživajte do derbija, posle ćemo malo osnovano da vas zezamo i tako u krug :D

Siguran si da ćete dobiti derbi?  Tako ste i juče krenuli po tri boda.  :D

Vrh Dno