Partizan

maksmare

Junior member
Učlanjen(a)
07.04.2013.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Siguran si da ćete dobiti derbi?  Tako ste i juče krenuli po tri boda.  :D
Druže moj to ne može da se namesti...tu nema iz jedan u dva ... hahhaha  :D  :D  :D  :hammer:  :hammer:  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
kad smo vec kod pesmica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f952mG_F_Ak[/youtube]

Pazi Gegi :D, Robi je nasa legenda, bio i uvek ce biti. Otac Hrvat majka Srpkinja, igrao za Jugoslaviju i kasnije Hrvatsku reprezentaciju. Mi sa tim nemamo nikakav problem. Evo i sad smo doveli Hrvata Ibanjeza :hammer: Nase legende nisu igrale za NDH, nikad ni jedna. I sve je to nama nebitno, mi se toga ne stidimo covece. Ali vi se konstantno cveljate. Sta ima lose u tome sto ste Franjevci osvedoceni. Meni je gore sto vam je sad Mirin posilni neka vazna faca. Ej bre Vucela zamisli koliko je to govno.  Koliko dno treba da budes da ti Vucela bude faca u klubu. Ispade ovo Franjevci jos i kompliment.  :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Izvini, čime ste to dokumentovali? Wikipediom?

sta fali wikipediji ? A dokazi su dokazi pa makar vama ne odgovarali,al jebi ga vi ste srbi i kako vi kazete takoi ma da bude.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ja nisam okacio video da se podsmevao ko je odakle I koje nacionalnosti..pogotovo protiv prosineckog nemam nista...video je isao kao generalna prozivka ..a vi ako ce vam biti lakse mozete I franjevci da nas zovete ali time samo pokazujete malodusnost I zatupljenost jer izvrcete cinjenice..ali dobro to je komplex koji imate od nas tako da nije problem....znas kako se kaze ne ogovarate te bolji od tebe vec gori...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
al je vama dosadno...........gegula je pravio popere za sutrasnji basolov a vi gospodo uzivajte u vasim iskrivljenim cinjenicama....bistro ujutru...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Veceras su brzi moderatori na wiki pa brisu.

Ali evo sacuvana slika da se vidi koliko je Wikipedia relevantna

81lamYM.jpg

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
gegula je napisao(la):
al je vama dosadno...........gegula je pravio popere za sutrasnji basolov a vi gospodo uzivajte u vasim iskrivljenim cinjenicama....bistro ujutru...

Gegula nemoj bre da se ljutis, Franja ko' Franja. Ovo je bilo zbog Pere koji kaze "sta fali wikipediji" a nju moze da uredjuje ko i kako pozeli. Za neke ozbiljnije diskusije, Wikipedija se ne pominje jer je izvor povrsnih informacija.

Pravi popere to ti je pametnije nego da sumnjas u Franju :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ahahahahah kakvi ste kraljevi. Boku wiki je pobedila.... bravo za argument

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja stvarno ne znam ocemu vi vise pisete. Prvo ne smeta mi uopste to franjevci,cak sta vise jebe mi se sto vi to tako kazete. Drugo,uzeo sam primer za wiki a sve relevantne cinjenice imaju na sajtu JSD PARTIZAN . I trece ali ne najmanje vazno vi ste bulju vec dali prvo covicu samo da vas preuzme,a zatim i basanovicu,kokezi,toncevu,tvorzicu  ostalim velikanima sportskih terena.  O vuceli i ekipi ne da nemam misljenje nego me ne interesuju koliko i srpski fudbal,a to znaci uopste. Vazno je da vi vise verujete covicu i ekipi nego vasim ocima ,ali to je vec za neke druge medicinske sluzbe.

Vrh Dno