Partizan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
pera je napisao(la):
  O vuceli i ekipi ne da nemam misljenje nego me ne interesuju koliko i srpski fudbal,a to znaci uopste.

Koga ne interesuje domaci fudbal neka predje na lastish u hulahopkama :). Jeste malo gay ali tako je kako je.

Sent from my HTC One using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
E pero za srpski fudbal podrzavam. Svi zajedno fudbaleri ne vrede ko tanjir tvog gulasa :)
Baki i ti si u tom clanku na wikipediji....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Znaci i Oholi hulahopke :hammer:

Kenjate, a Srbi ludaci Sveta prvaci i u toj reprezentaciji 80% igraca jos uvek igra u domacoj ligi. Tamo nesto kao lozana na reprezentaciju, Sv. prvenstvo osvojeno a ovamo ne valja vam domaca liga.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWsXIushtbI&list=RDky2juyTAM8w&index=4[/youtube]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Hehehehhe, poceo je previse vremena da provodi za patlidzanovcima.....e moj Vlajko, a onakav potencijal u tebi...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nije to bilo kakav gulas. To je carobni gulas :). Ako pera ovako nastavi ima da pocnem da navijam za albaniju i dron ima da kupim :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Franjevci pali na šesto mesto u Jelen super ligi? Konačno su rogovi počeli da rastu. Već sam se zabrinuo da imaju manjak kalcijuma.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Jedna lepa vest za grobare..ove sezone ce nas predvoditi odlicni alexandar dzikic a predsednik ce biti kicanovic..sija ce sunce jos u humskoj....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
gegula je napisao(la):
Jedna lepa vest za grobare..ove sezone ce nas predvoditi odlicni alexandar dzikic a predsednik ce biti kicanovic..sija ce sunce jos u humskoj....

Jesi li siguran? Ne znam da li to znači da se i u kk uvukla politika ,ali mi smrdi na to.

Vrh Dno