Partizan

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
  U to vreme ne znam da li je bilo bitnih turnira u sportskom smislu. Na kraju krajeva, trebalo bi da je na cast i njemu i vama zvezdasima. Izaci Rusiji na megdan...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Jesko don kihote..brate druze prijatelju..pobratime..kako da ti se obrarim...nemoj trositi svoju energiju neke cinjenice bole . istinite I neosporive..voli svoj klub I raduj se a pusti druge da zameraju I kenjaju I omalovazavaju...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Možda nisam u toku, zašto pišete veliko I u sred rečenice, umesto malog i? Nema veze sa temom, čisto me zanima.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
gegula je napisao(la):
Jesko don kihote..brate druze prijatelju..pobratime..kako da ti se obrarim...nemoj trositi svoju energiju neke cinjenice bole . istinite I neosporive..voli svoj klub I raduj se a pusti druge da zameraju I kenjaju I omalovazavaju...
  Ja hteo da skrenem paznju na plemenit cin pojedinca iz njihovih redova, al` izgleda da je takvo sto kod njih jeres cim se toliko trude da to sakriju.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Baki mene jebe telefon pa se veliko upali izgleda samo jebi ga kad su mi veliki prsti
.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Nego sad videh naslov u blicu na vracaru opet iz keca u dvojku..jel namesteno ili sve regularno???aaako je ista u nasem fudbalu regularno poslednjih godina...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jebo te blic i nase sportsko novinarstvo. Ko to jos cita, sve go sljam. Steta za Vozdovac, ipak je to klub iz kog je ponikao Kengur:)

Sent from my HTC One using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ma bre, čista nameštaljka. Još penal ..... Kad volovi ne umeju da daju gol, sviraj penal.

Vrh Dno