Kairat me ne boli ni najmanje, ocekivao sam to opusteno. Docekali smo Kairat bez i jedne zvanicne utakmice u nogama sa novim trenerom i timom za polovinu domace tabele a oni u full takmicarskoj formi.
Borac, bolan poraz samo zbog rezultata, ali takmicenje potpuno meni nebitno jos od raspada SFRJ. Bitno mi je jedino kad se sretnemo sa vama. Uostalom mislim da manji klubovi zasluzuju da osvoje kup i da je to jako dobro za nas fudbal.
No sve to nije bitno o ovome bi mogli do sutra, ne pominjem ja tebi ni Fljarmurtari ni druge bolne poraze vec sinocne sramotno izdanje, najgori oblik bunkera,gde vas ponajbolji igrac Zivkovic 20x ispucava loptu napamet. Ej protiv Augzburga koji samo sto nije ispao iz lige. Da ste igrali normalno na pobedu otresli bi ih kao sline i rutinski priveli utakmicu kraju. Ej bre u sred Beograda jebeni Augzburg ima posed lopte 65% a nemaju 2 tehnicki pismena igraca. Pa i da ste izgubili 1:3 a igrali muski ne bi bilo ovoliko sramotno. Em igrali kao pickice em prsli, sta ces gore. Nista, ostaje vam sad domace prvenstvo da pokusate da izborite Play off