Meni nije nikakav problem da priznam da je sinoć pobedila bolja ekipa;to je Zvezdina realnost.Partizan je deset godina,pa i neku više,kvalitetnija ekipa od Crvene Zvezde.
Neću da zalazim u priče o nameštanju utakmica,premiranju,delegiranju;sinoć se jasno videlo da ekipa Crvene Zvezde nema potreban kvalitet na nekoliko ključnih pozicija u timu.Nema solidnog veznog igrača,i nema centarfora.Onakva odbrana je takođe veoma degutantna,ali mislim da navalna kategorija u Zvezdi škripi na svakoj poziciji.
Kako je Partizan sinoć dobio protivnika.Jednostavno je primenio dobro oproban recept koji je majka za naše ekipe;i reprezentacija nam boluje od te boljke,jednostavno je podigao odbranu u drugom poluvremenu,odigrao jak presing na Zvezdinoj polovini,izbacio protivnika na 50 metara od gola,i dao im da igraju fudbal.Najteža situacija u igri,posebno ako ekipa nema izrazitog individualca,kreativca,napadača,...
Zvezda počinje da greši u prijemu i predaji,što je posledica jakog presinga,i iz takve situacije se i rodila onako bezvezna mogučnost u kojoj Zvezda prima jeftin gol u svom petercu.Ne mogu da shvatim da menadžment Crvene Zvezde ne može,ili jednostavno nema njuha za tako nešto, pronađe jednog kvalitetnog veznjaka,ili polušpica,koji bi u onakvim situacijama rešio neke stvari.
Pored fudbalskih,juče su se pored stadiona izgleda dešavale i neke bizarne situacije,kao što je onemogućavanje ljudima,koji su regularno kupili karte,da gledaju utakmicu,i to od strane samozvanih vođa navijača C.Z.Ako je to zaista istina,onda je to velika ljaga za ionako iskompromitovano rukuovodstvo kluba,i sramota neviđenih razmera.Pa u kom normalnom društvu neko može da zabrani pojedincu uživanje slobode da za legalno kupljenu kartu odgleda meč omiljene ekipe.Sramota,bezakonje,divljaštvo,ne znam kako bih drugačije opisao atmosferu koja je juče stvorena oko stadiona.