Partizan

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
macvana su inace poslali u partizan iz tog istog makabija jer je tamo navodno bio skart....pa nista lepse u sportu nema (bar za mene) nego kad ti dodje bivsi klub a u njemu te nisu tretirali kako su trebali...joooooooooj.....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/206590/U-Pioniru-se-ne-igra-kosarka-u-Pioniru-se-igra-Partizan-pao-i-Makabi

Kakav naslov u Blicu i kakav komentar g.Rančića  :tbumb:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ako ja dobro vidim mlada je trudna...pa zar i pred bogom da pokazujemo da punimo cigane :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Zahladilo zbog vetra koji duva iz pravca N.sada :hammer: :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
au sta nam se desi preksinoc.....mislio sam da odlaskom pekovica necemo prekinuti pobedinicki niz al naprotiv...izgubili smo poslednjih 5 utakmica...ocaj zivi....veze nemamo,nema igraca da sutne spolja i da pogodi trojku,sve poene dajemo na silu,nema igre koja je krasila partizana svih ovih godina..amera pod hitno treba oterati uzima tu ogromne pare a ne moze 5 golova da prebaci..u odbrani ne postoji,onaj mrtvi omar kuk mu jeba i oca i majku...eh kolliko sam poludeo bio ali u ovom trenutku to je nasa realnost ne zasluzujemo top 16 da ovakvom igrom i ovakvim pristupom...
guramo dalje i cekamo sledecu sezonu i gledamo u boga i nedelju da nas cigani ne zveknu jer to bi bio slag na tortu... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
PARTIZAN SAMPION.....

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Lepo je Danilovic rek'o da sa takvom igrom i ne zasluzujemo u top 16,covek iskren i slazem sa njim ali i sa Gegulinom konstatacijom...bezidejno,sporo,malodusno,bez pravog sutera....

p.s.Za cigane smo i takvi PREJAKI  :bleh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
p.s.Za cigane smo i takvi PREJAKI  :bleh:

crni nemoj reci dva puta....bice sutra na krv i noz sa onakvom mrtvom zvezdom kakva je trenutno...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nije lepo davati ljudima laznu nadu ... nemoj bre da si takav.

Svaka pobeda ispod 15 razlike je za mene neuspeh.

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Usli smo u seriju poraza ali nadam se da nam je i ovakva igra dovoljna da oderemo cigane :hammer:
Nije mi jasno zasto Law bezi od lopte a Pero Bozic kao da je pao sa Marsa(vreme za penziju). Od Lucica sam ocekivao da ove godine eksplodira ali decko ne moze da pogodi nista.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
'Ajde bre uozbiljite se.
Pa Pekovic je bio pola tima, pogledajte statistiku (ako ima negde, jer ja sam pratio posle utakmica).
Kad god on nije na terenu, odmah pad u igri.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sicco law bezi od lopte jer ne moze sa palube u more da ubaci loptu,ja losiji sut davno nisam video,,,,covek je ladno u nba igrao...sta je za reci...bozic je covek ne razigran ne igra puno pa kad udje izgleda kao da je  sa marsa pao i kecmana nerado drzi u igri ali sta ce kad nema bolje...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Japanac,Japanac....  ej ljudi jeste li videli Japanca negde  :-*

Vrh Dno