A sta ces kad jede extra sitnu muvu a voda jaka?maric je napisao(la):Svako peca na nacin za koji misli da je ispravan. Jeste da pise u Pravilniku ali po meni ima svrhe samo u slucaju takmicara da pecaju na dve nimfe jer se tako spremaju za svetska takmicenja. Obican musicar nema potrebe za 2 nimfe u slobodnom ribolovu po meni osim ako ne pokusava da zadovolji svoju sujetu sa ulovom posebno na nasim rekama koje mozes da prepisas I preores 1 nimfom. To je moj stav. Sto ne znaci da sam u pravu.
Zavisi od vodostaja,nekad je i u maju i junu veca voda,dve sitne su za minimalan vodostaj,pecanje po mikro lokacijama,dry droper je takodje dobra varijanta za to..maric je napisao(la):Dexa od kraja maja I celo leto picis ili #18-20. Zato I kazem retko kad pecam u martu I aprilu na #18. Ali eto ove godine se namestila voda.
Uz prateci tipet i predvez..maric je napisao(la):I zavisi od velicine tungstena naravno. #18 sa 3 mm nisam skidao sa tipeta ovih dana
silvio je napisao(la):driling![]()
![]()
![]()
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Nije srbija.... hrvatska ili bosna.Celeborn je napisao(la):Može mala pomoć?
Na trećoj fotografiji je potočna zlatovčica. Ako hoćeš to da podeliš ovde, napiši mi samo da li je ona upecana na nekoj reci u Srbiji ili van nje? Hvala ti.
Dugo vremena imam želju da budem u prilici da lovim ovu konkretnu vrstu pastrmke, ali nikako ne uspevam da dođem do informacija gde je moguće loviti je u Srbiji.