Lijepo...Posetio sam Crnicu gore kod Zabrege. Prelepa reka ali baš prelepa. Na žalost ribe jedva da ima ili je jedva ima za mene jer uglavnom mnogo bolje prođem, uopšte mi nije jasno…
Pogledajte prilog 81306Pogledajte prilog 81307Pogledajte prilog 81308Pogledajte prilog 81309Pogledajte prilog 81310Pogledajte prilog 81311Pogledajte prilog 81312Pogledajte prilog 81313
Da uzvodno. Prelepa reka.@TMc Pecao si uzvodno od Zabrege koliko vidim?
U pravu si, već smo u periodu kada riba nije aktivna popodne.Moj prijedlog da je posjetiš ili iznimno rano 5h ujutro ili predveče tek tad se može determinirati ima li ribe ili ne u ovo doba godine kad su vrućine nesnosne
Je l si bacao suvu i koju ako jesi?Posetio sam Crnicu gore kod Zabrege. Prelepa reka ali baš prelepa. Na žalost ribe jedva da ima ili je jedva ima za mene jer uglavnom mnogo bolje prođem, uopšte mi nije jasno…
Pogledajte prilog 81306Pogledajte prilog 81307Pogledajte prilog 81308Pogledajte prilog 81309Pogledajte prilog 81310Pogledajte prilog 81311Pogledajte prilog 81312Pogledajte prilog 81313
Nisam, bio sam popodne nije bilo nikakvog dešavanja iznad i na vodi pa sam samo nimfe menjao.Je l si bacao suvu i koju ako jesi?
Za kalendara... prelijepe boje
Malo sam provukao fotku kroz filtere ali svakako resavke krasi ta zlatna boja, verovatno zbog ovog žutog kamena po dnuZa kalendara... prelijepe boje