easyrider_
Full member
Kako je dobro ispala fotka...Rijeka Neretva Konjic 2h ribolova od 12 i 30 do 14 i 30 preko 20 riba od čega 5-6 baš velikih Jadranskih potocara...1 mala meka 1 lipljen i 4-5 kalifa debelihPogledajte prilog 81638
Kako je dobro ispala fotka...Rijeka Neretva Konjic 2h ribolova od 12 i 30 do 14 i 30 preko 20 riba od čega 5-6 baš velikih Jadranskih potocara...1 mala meka 1 lipljen i 4-5 kalifa debelihPogledajte prilog 81638
Vise od vodostaja na ribu lose utice temperatura. Ameri redovno gase sezonu ako je voda pregrejana... Mala voda cini ribu opreznom.. Topla je moze ubitiJedno ribolovno udruženje je zabranilo ribolov zbog jako niskog vodostaja,e sad da se ja pitam...
Ovde to sa bambusim raade nekim prepinim cvorova... Bas lepo budeMeredov napravio prije 5-6 god. Racvu presavio i spojio na drugu stranu...kolege fenseri mi se smijali. Kida se ponekad(jer nisam htio zicu da stavljam), al ga krpim iznova. Poslije sam ih pravio jos, al ovaj prvi mi najdrazi...
Lepe malene. Koja reka TMc?Verovatno poslednji pastrmski ribolov ove sezone na mojoj omiljenoj reci, radila je suva danas odlično, ništa krupno a i one duže su mršave verovatno nema ni hrane dovoljno zbog dugog malog vodostaj
Resava, meni najbliža i silom prilika najdraža, nešto kao ugovoren brak iz kog se vremenom izrodila ljubavLepe malene. Koja reka TMc?