Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Visoka divljač uvek sinonim za ''carsku trpezu '', ni kod nas je mnogi nisu probali. Bez zezanja, forsiraj voće,izbegavaj mesa razna i konzerviranu hranu.
Odlicna je.....samo sam na jednom mestu nasao kabal sa bandere u vodi... a ribe kaze drugar neuporedivo manje nego prosle godine.
Mafke, a ja povrce i pirinac izbegavam u kini hahahhaah... nasao mesto sa dobrom prsutom i svaki dan prsuta za dorucak.... a za rucak krompirici se govedinom [emoji3]
Ovde samo kineski muslimani znaju dobru hranu da spreme
Danas pecanje dobro da je to neverovatno... lenoka ko u bajci. Nije kao mongolski tako su mi rekli.... 40ica je kapitalac... ja sam do 35lovio
Preko 60 riba danas...omasenih isto dosta....
Kinezi upravo prelaze na nimfarenje... pecaju ko skobaljasi u coporu...i strogo na suvu.... a za ceo dan se jedna riba javila.... toliko uporan nisam. Kad su slike videli nisu verovali. [emoji3]
Ovaj merak je neprocenjiv... stvarno preleo....a postoji sansa i pandu da vidim... ovo je nacionalni park.. ima nekih svraka cudnih, sive sa narandzastim kljunom. Zlatnih fazana.... bas zanimljivo
Batane... napokon bas. I danas opet isto, samo sam danas i malo suve dodao haha.
Silvio ne znam dal jedu gamaruse, ispumpao sam par i ni jednog ne nadjoh.