Pecao bih ja na suvu da je moglo. al ovo je voda bas losa bila. Kisa drala non stop. Moralo da se peca na nimfegegula je napisao(la):Одличне фотке а и река,твоје пецање нећу да коментаришем!!!
Pa kad znam sta volis.... pecam na nimfu kad moram. Kad moze suva cepam suvu.... za par sati nadam se da cu strimere da kupamgegula je napisao(la):![]()
читаш мееее
Nema toliko spicasta usta kao pic. Vise na saraga lici, sto.i jeste. Bream.... ovaj je yellow fin bream, imao sam jednog solidnog al to kad dobijem video okacicu.... nisam slikao jer sam debilsilvio je napisao(la):Izgleda kao Jadranski Pic![]()
Mafke, znam za njihove bodlje, sto se sargova tice a ovo je rodjak, ulovio sam ih poprilicno. Ovo preko prsta mi se struna usekla....ceo dan kisa, raskvasene ruke a kanap SA, sa teksturom. Shark waveMafke Fly je napisao(la):Oholi, krpu neku preko ove ribe pa fatanje sa ruke i nema bodenje. Lepa riba i verujem dooobar borac.
A to sa jaknom tek kad sam slike video primetio sam koliko sam kamufliran. A nije mi namera bila [emoji2]Mafke Fly je napisao(la):Ja pomislio kao povreda kod bandara ( kostreša ) koja je česta u ribolovu baš po šiljcima . Ma lepo si proveo dan a odelo ti je u kompletu
fantazija , kolorit za ambijent 100%. Mislim na pređašnje fotose u jakni komplet. Uživaj !