Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trudim se [emoji6]
Posto ne smem prebrzo da napunim pasos pecatima, moracu da idem za vikend u Shenzhen da ispitam par reka koje se ulivaju u more. Hong Kong je blizu, znsci realno je da udje tarpun, sea bass.... videcemo. Plasi me sto je to ipak kina pa mozda bude izlovljeno...al.opet, svaka plima donosi nov talas ribe
Ko zna zna šta drugo reći sem svaka čast na ulovima. Stekao sam utisak da imaš dosta slobodnog vremena za ribolov što je svakako za pohvalu jer je vreme ono najvrednije što se može kupiti a još ako ga trošiš na ribolov sreća je još veća, šta radiš u Kini čime se baviš?
Druze, hvala na recima hvale ali ove ribe na ovom mestu su najgluplje koje sam video.... [emoji23]
Na drugim.mestima gde ih nemilice vade su najopreznije koje sam lovio...
U kini predajem engleski, imam samo.nedelju slobodnu i subotu posle 12h... ali po nekad se prehladim pa se lecim pecanjem [emoji23]
Po nekad iskombinujem put u hong kong...a to je mazohizam i uzivanje.... prljavo je dosta al ima ribe.
Nedelju cu probati da nadjem mesto u shenzhenu al bice zajebano....mnogo zabranjenih lokacija sa obale....
Napokon lady fish upisana.... poper po mraku... odlican borac, skace ko blesava al mora da se siluje jer sece tipet....ima zube kao smirglu.... inace rodjaka tarpuna...