Ima ladyfish, rodjaka tarpuna, obozavam ih...a one rastu lepo....vrana je napisao(la):Šteta... malo je 90![]()
Casting mi slaba strana oduvek. Sreca pa jedu blizu mene [emoji23]vrana je napisao(la):Režija je ok, casting ne valja![]()
Мислиш подводно убијање не риболов,исто говно као и лов!!!oholi je napisao(la):https://youtu.be/vFvmqJqJdPw
Nije bas musicarenje al.jeste nesto podvodno.... uz musicarenje obozavam ronjenje i podvodni ribolov.....ovde je samo lagano ronjenje.... imam jos par klipova koje cu srediti.... ovo je prvi dan na baliju...
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
Gegula nemoj da si toliko na kraj srca... u ronjenju se lepo bira sta se ubija. Mnogo manje ribe se osteti nego i musicarenjem.... jednostavno ko je normalan ubije rucak.... dok kod pecanja ljudi mrcvare ribu po rukama, slikaju po kamenju, pa ostane varka u ustima, pa zamaranje... kod ronjenja lepo gledas okruzenje....ako nesto naleti ubijes i pojedes... nista lose nema u tome. Ja kad je dozvoljeno a jede mi se neki salmonid ponesem i neku ribu...gegula je napisao(la):Мислиш подводно убијање не риболов,исто говно као и лов!!!