Pera Čaplje na prodaju

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Na prodaju pera čaplje, jedno veliko pero 200din, set 4pera raznih velicina 350din

Sent from my iPad using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ti bi da mi navuces poresku na vrat sa svojim ortakom, e neces vala nisam ja sasav... i kad doneses potvrdu o placenom porezu na prodat kanap mozes dobiti ostatak udica...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
9081259f5ba416a9a314b20aa47f44b9.jpg

Komp je 17" cisto da imate osecaj o velicini pera...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
375
Tihi ne znam o čemu pričaš druze to sam i Oholom rekao. Pod broj jedan činjenica jeste da se svi medjusobno drkamo ponekad ali sa tim stvarima se ja ne zajebavam. Šta to mene boli kurac ( kad moram da budem prost). Tako da udice ocekujem ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa naprimer ovo je bila sala dvojce kolega pecarosa, koji se medjusobno postuju. Cisto da steknes osecaj skim se drkas a sa kim ne!!! ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Tebe i mene, jbt ti zaglupis posle 20h...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Dobices udice sta si se oladio...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
375
Ne boj se necu crci za 4 pakovanja to je smešan keš. Samo ne volim da me mešaju u nesto sa čim nemam blage veze. Videh na forumu kao i ti. I počeo sam da se drkam jer sam mislio da se ti zezas.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa sa tobom se zezam, sa osobama koje ne postujem ne mogu ni da se zezam. Ja se zezam sa drugarima, prijateljima ludima koji mi nesto predstavljaju u zivotu.

A ono je bilo sve samo ne zezanje, meni je samo ne jasno da li to ne mozes da skapiras ili neces!!! U svakom sucaju nemam problem sa tobom, samo pogledaj malo oko sebe i vidi da si usamljen...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
375
Tihi kontam ja tebe. Pa prvi sam ga ja prcao zbog toga. A jel ti stvarno verujes da bi te prijavio. Odgovori i ja vise brate necu komentarisati nista.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu ja poucen svojim iskustvom ne verujem ni sebi i uvek imam dozu rezerve, koja god da je bila namera bila je zla, podla, vodjena sujetom i prostackim manirima!!! A poznavajuci tog stvora nista mi nije nemoguce!!! Ovo nije videlo salu i zajebanciju, o tome ti ljudi pricaju a ti ne slusas, a sve ostalo je najblaze receno pokvareno!!! Jel ovo dovoljno? Ovo je bilo naj iskrenije!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Tihi kontam ja tebe. Pa prvi sam ga ja prcao zbog toga. A jel ti stvarno verujes da bi te prijavio. Odgovori i ja vise brate necu komentarisati nista.
I jos jedno zaboravih, ne da ne moze da me prijavi vec moze da mi pljune pod prozor ne on vec bilo ko, jer druze moj tu materiju poznajem mnogo dobro, raspitaj se sta je tihi radio poslednjih 10godina svog zivota!

Vrh Dno