Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znam da krdža ima takva ista ali u zelenoj boji!
Šinjel sam davno našao, ali svakako je ta boja aktualna 10-15 dana u Maju pa mi i nije nešto napeta od kad sam je dobio!
Tako se potrefi jer jure camcem, pa kad podignu jato ono bezi od njih okrenutim ledjima :machinegun: i kao za inat po sred cdc-a, bilo je ukupno 10 pataka ali nije on znao sta treba pa mi doneo tri, od toga dve ustreljene gde ne treba :rambo:, sledeci put ima da cerupa na licinom mestu, samo ako upucaju nesto, dobija male kesice i ima da padne klasiranje o'ma
Danas sam imao priliku da cackam jednoj patki oko cdc-a.Pocupao sam joj sve oko lojne zlezde ali po slikama koje vidim na forumu ne mogu 100% da kazem da je to to.Imam priliku jos sutra da ih nabavim u slucaju da sam pogresio,ako jesam kazite mi gde tacno da ih trazim.
Pera koja sam uzeo izgledaju ovako
Grešiš sinko, silno grešiš
Nalaze se sa gornje strane patke, ispred repa a pored žlezde koja luči mast kojom se patke (a bogami i ostale ptice) mažu da bi im perje ostalo suvo...
E svaka ti dala za ovu sliku!Znaci to je ovo malo sitno ispod ovog "normalnog" perja.A ja cupao ovo oko repa misleci da je to cdc! A sta da radim sa ovim sto sam pocupao?Jel da pustim niz vetar ili moze da posluzi za nesto?
a moze i za mini strimere ...gore tamnija a dole svetlija i ne trebas nista vise, eventualno malo olovne zice kod glave za otezanje i super strimerce. Nekada su oda takvih pera radili tzv. Salonice (strimere) i na predivnom biseru Jadro lovili mekousne pajkice :