PLJOSKA

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Nikad nisam nosio pjosku u ribolov, ali ako sam raspoložen za piće, ne odbijam ponuđeno. Uvek se nađe po neki ribar sa flajkom. A leti naravno volim da svratim u neku seosku zadrugu i zveknem jedno ladno-ko-zmija pivo pre ili posle ribolova.
E sad, kako alkohol utiče na mušičarenje, nisam baš siguran. Znam jednog mušičara koji i posle 5-6 domaćih perfektno izvodi double haul, čak izbaci i ceo konac. :whistle:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Dakle, mala parafraza:

Stotka: "NE DAJTE ALKOHOL MLADJIMA OD 18 GODINA... ALI STARIJIMA - MOZE!" :D :D :D

Laki: I pelinkovac je alkoholno pice!
Jr.&ostatak sveta : I pivo je alkohol....
Miks: Svaka cast!
Milance: Vrati pljosku u pribor, nikad ne znas kad ce zatrebati... Moda naidjes na Juniora....  :D

Dakle, kazem PLJOSKA... a ne OBLOKAVANJE! Male, stimulativne kolicine.... bez ekstrema! :smoke:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
100ka je napisao(la):
Ej Milance ja jesam stoka al brate kad sam pijan ne pecam (THC ne trosim ni ovako) :D

Sad malo ja o alkoholu posto sam radio kao barmen!
Mislim da je alkohol u nacelu stetan i da ga treba izbegavati ako neumete da ga posmatrate sa hedonisticke tacke gledista. Apsolutno bih se slozio sa onim sto je Sjekloca rekao par postova pre (Attitude + selfcontrol = Pleasure!!!)
Cesto mi se desavalo da mi ljudi odvaljeni od cirke traze pice, uvek sam se trudio da ih odbijem ako nisu previse agresivni ili navalentni, ili da ih ubedim da barem malo iskuliraju do sledece casice. Ako umete da se kontrolisete, a pri tome ste negde na pecanju i premoreni ste moze malo alkohola posto ce vam on opustiti misice, ili ako ste zimi negde pa ste se skocopizdili opet je ok ali mala doza. Posto zimi ako prepijete krvni sudovi se rasire pa eto promrzlina. POD MALOM DOZOM PODRAZUMEVAM JEDAN VECI
ODNOSNO DVA MANJA SHOTA (rakijske casice) ODNOSNOI 50-60ml!!!
+ za autora  i  Sjeklocu

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Jr je napisao(la):
E sad, kako alkohol utiče na mušičarenje, nisam baš siguran. Znam jednog mušičara koji i posle 5-6 domaćih perfektno izvodi double haul, čak izbaci i ceo konac. :whistle:
:whistle:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Jr.&ostatak sveta : I pivo je alkohol....
Nemam ja ništa protiv alkohola, volim da popijem a umem i da pijem. Pljosku ne nosim jer nemam potrebe za njom u ribolovu.  :smoke:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Milance je napisao(la):
Znam jednog mušičara koji i posle 5-6 domaćih perfektno izvodi double haul, čak izbaci i ceo konac. :whistle:

:D :D :D :D :D
Verovatno ga izbaci sa sve cekrkom.... koNpletno!

:D :D :D :D :D

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
@ Sjekloca: Nije zajebancija, ozbiljan sam.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Jr. i Laki.... mozda bre covek ima nestandardni metabolizam.... A mozda mu samo daje samopouzdanje i preciznu koordinaciju... Anyway, razlog vise za pljosku, a? :whistle:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Dok sam bio varalicar nosio sam pljosku u ribolov obavezno. Doduse samo kada je bilo nepodnosljivo hladno. Sada volim da sam str8 kad pecam :)
100ka je napisao(la):
NE DAJTE ALKOHOL MLADJIMA OD 18 GODINA
Jel si cuo Zakula?  :nowink:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Cini mi se da je dobro sto ne lovimo na istim vodama jer ja nosim pljosku obavezno da se ugrijem malo :lol:
A posto nosim ovo cudo od pola litre ima i za drustvo aj uzdravlje :firends: :pijani:
Ali se nikad ne napijem hvala bogu nego vise je koristim da se umijem dmacom lozom,ocistim ruke i da sperem grlo od cigara jer mi je cigar medju zube stalno dok lovim pa se desni upale a jezik pecka e tu je loza majka :tbumb:

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Nisam fasista po pitanju alkohola, ali pljoska nije potrebna nijednom ribolocu za dnevni izlazak na vodu. Ok npr za kampovanje i duze boravke sa drustvom.Pa i sam covek kad ide na duze dana (ima i tih) vazno je imati alkohol radi medecinskih potreba. Ali ko j**e medicinu :D :D :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Asader, eto mene tebi s proljeca! Da vidimo to cudo od pljoske i magiju od loze...! :bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
a sta velite na ovakvu pljosku?
striperkiller.jpg

Zamislite takvu sa ugraviranim natpisom "CHUB KILLER"   ;) A unutra red-bull votka  :doh:... nema bolje kombinacije, red bull ce vasim suvim muvama dati krila :D posebno ako je pomesan sa votkom  :D  :hammer:

Vrh Dno