Danas sam slucajno probao malo van vode....bez cekrka i kanapa...MAX CATCH sky high....sestica od 9 stopa....kinez...torray blank....dobre karike snakeguide....dobar lep halter...kvalitetna pluta...sve u svemu stap mnogo lepo izgleda.....
Ostar jak..pa kao sestica....ali brz i najvise me podseca na helios zg, cak i oznaka 9.5 tip flex..da je pisalo orvis zg poverovao bih....
Ko hoce stap..manji budzet...evo preporuke mada kinez....u tom pogledu nije ni malo jevtin...kod nas izadje oko 20000 din......ali vredi do svake banke....
Jos nesto...ne postoji pocetnicki stap za Drinu....ni reka nije za pocetnike, mnogi dobri musicari su na njoj slomili zube....kao sto neko rece...za Drinu treba sestica fast...evo rekoh vec....20000 dindzi....
vec cele sezone pecam sa Maxcatch Skyhigh 906, i stap je odlican
blank je odlican, akcija je fast, ima brz recovery
komponente su okej,
ja ga nisam platio 20k ~ 170e, vec 120e
za te pare se dobije odlican "ribarski" stap, odlicna garancija, + uvek salju neke poklone (kanape, kackete, gace za stap, bekinge...)
na drini nisam pecao, ali je zato cele godine uposlen na juznoj moravi, zabacaji 25m, bambule, bucovski strimeri, manji strimeri za stuku..., sve radnje radi
lepo je izbalansiran, nije tip heavy
lepo mu je lego Maxcatch Nymph #5 kanap (#6 mu je preteska), tako da eto preporuke za jeftin a okej kanap
jos jedna stvar jer diskusujete da li je 905 ili 906 za drinu, skyhigh 5wt i skyhigh 6wt su dosta drugaciji stapovi.
komponente su im iste, a razlika u blanku je 12 grama,
5wt je, bar kako sam cuo jer nisam imao prilike da ga probam, dosta nezniji stap od sestice
odlican je stap sigurno ali za neke druge vode, mislim da je za drinu ipak ova jaca sestica