Pokusaj prevare ili kolega u nevolji?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Meni je stigao mail sa obaveštenjem da sam dobio zeleni karton za USA (lutrija) i instrukcijom kako da izvršim uplatu 1650 usd po članu porodice na neki račun kao i mail na kome mogu da se interesujem za karte koje ulaze u tu cenu,
zaglavlje mail-a je skoro pa originalno američke vlade i ko ne pazi ili NEMA KOGA DA PITA neka se pazi.
fala kolezi Mariću

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
znači svi bi da jebu samo im partnera fali  :doh:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
E, ali ne bi oni to radili da nemaju mušterije, od 1000 ljudi jednog prejebuju sigurno možda i više. Meni samo kitu mogu da zezaju aku u atačmentu pošalju neku atraktivni fotku ali kintu teško, n e m a m!!!  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Strelac je napisao(la):
E, ali ne bi oni to radili da nemaju mušterije, od 1000 ljudi jednog prejebuju sigurno možda i više. Meni samo kitu mogu da zezaju aku u atačmentu pošalju neku atraktivni fotku ali kintu teško, n e m a m!!!  :D

Kkao kaže Drakče,od mene možete odmah da dobijete qurac,a za ostalo će se dogovorimo. :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Sve je to limunada ja to odavno ne otvaram niti "klikćem" samo delete!
Nego jel' dobijate čudne zahtjeve za prijateljstava,kako Simspon kaže sa loše prevedenim tekstom?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Normalno, samo dilit i doviđons, šalim se ja za atačment, ne otvaram ništa nepoznato.

Vrh Dno