Vrlo slicne muve skoro iste neznatne razlike a stvari idu dotle da je skoro uvreda pomenuti neku od njih u odredjenom društvu, licno imam lepa iskustva i sa jednom i sa drugom ali bi bas voleo da cujem pro i contra za obadve a narocito od ostrascenih papucara i ovih ,,balzovanih''.Ajd ja cu kao neutralan (zabole me za obadve) da kazem svoje za i protiv:
Policelon(dobre): lakse vezivanje,ne treba farbanje, dozvoljava dabiranje, postavljanje pauna i sl na abdomen muve,lako segmentiranje tela...
Policelon(lose): slabije pliva(nekad je dobro),........ ne mogu dalje da se setim.....
Balza(dobre);plovnost, .......ne mogu dalje da se setim
Balza(lose): za izradu potrebna SDŠ sve ostalo ok.
A sto se samog pecanja sa njima tiče e to bi stvarno voleo da čujem koje su razlike ja nisam siguran da sam ih primetio a mozda sam ih doziveo ali su mi jos u podsvesti, prosvetljenje molim :respect:!
Policelon(dobre): lakse vezivanje,ne treba farbanje, dozvoljava dabiranje, postavljanje pauna i sl na abdomen muve,lako segmentiranje tela...
Policelon(lose): slabije pliva(nekad je dobro),........ ne mogu dalje da se setim.....
Balza(dobre);plovnost, .......ne mogu dalje da se setim
Balza(lose): za izradu potrebna SDŠ sve ostalo ok.
A sto se samog pecanja sa njima tiče e to bi stvarno voleo da čujem koje su razlike ja nisam siguran da sam ih primetio a mozda sam ih doziveo ali su mi jos u podsvesti, prosvetljenje molim :respect:!