POLICELON

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Taj policelon iz kineskih papuča je odličan za glave pole dancer-a.Samo da napravim dobar profil zumbe da ne moram da se akam kasnije sa sečenjem i oblikovanjem glave.Mozgam jutros od čega bih mogao da dobijem takav oblik za zumbu.Čaura od metka za pištolj,neka sugestija?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja sam na buvljaku kupio kinesku original zumbu  :D (za rupe na kaiševima) i pokrivio je papučama. Doduše to su manji cilindri zgodni za ose i slične bube.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Malo je to Mito,imam i ja klasičnu zumbu.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Mogu da se nađu zumbe i većeg profila oko 1cm, pretresi Zvezdane buvljak i gvožđare.

bugitrs

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Broj reagovanja
0
Joj, sto se mucite bre,  :'(
cevcice od antene............ naostrene na jednom kraju,  debljine cevcica  koje hocete,
busilicu elektricnu u ruke I zumbaj valjcice  koliko hoces I duzine koliko je debela papuca na primer.......
e da da ne zaboravim ....veoma je bitno da cevcica bude sa veoma tankim zidom radi lakseg rezanja policelona ...... :bye:

img6785t.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Cevčice od antene,brate,ludilo,nikad se ne bih setio toga.Idem odmah u garažu!

bugitrs

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Broj reagovanja
0
Da, da, najmanja debljina je da ne kida policelon otprilike oko 3 mm a najveca .....koliko nadjes cevcicu....cevcicu ostris po spoljasnjoj strani zida, vodenom smirglom I u zavisnosti od tvrdoce moras da pronadjes odgovarajucu brzinu na busilici, prevelika brzina pali a premala kida policelon .......iz par pokusaja postajes majstor....... :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
bugitrs je napisao(la):
Da, da, najmanja debljina je da ne kida policelon otprilike oko 3 mm

Mozda je to tako kod papuca, kod kvalitetnog i zilavog foama moze i manji precnik.

bugitrs

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Hvala brate,velika pomoć!

Nema na cemu, I ja sam ucio I ucim od drugih, tako da sve sto znam volim da prenesem dalje......

Na ovoj gornjoj slici vide se  tako uradjena tela u vise boja, policelon peglom tanjis na odredjenu debljinu ako vec nemas debljinu koja ti treba ........a slojevi se lepe ,,sintelan,, ili slicnim lepkovima I odstoje stisnuti  izmedju dve dascice  minimum 12 sati, ako lepak nije odradio svoje do kraja, desava se da se kidaju lepljeni delovi a sve zbog temperature koju stavra cevcica u toku okretanja......

Bojan rece da moze I tanje, naravno da moze....od onih tvrdih papuca se fino vade I tanji valjcici ali mora da se ubode prava brzina I priticak prilikom ,,zumbanja,, ..... sve je stvar prakse ....eksperimentisite ...
,,original,, foam nisam imao prilike da probam, vec sam iskljucivo koristio ove koji su nam svima dostupni ........

:bye:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bravo bugi legendo  :tbumb: veoma korisno i jednostavno resenje  :)

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Mene interesuje da li je ovo policelon ili foam?
Piše da je foam ali....
Unapred hvala

Prilozi

• IMAG0412_1.jpg
    IMAG0412_1.jpg
    406 KB · Pregleda: 217
  • IMAG0407_1.jpg
    IMAG0407_1.jpg
    323,6 KB · Pregleda: 227

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Max,jeste pravi foam. Ima rupica sitnih koje podsecaju na sundjer i mnogo je plovniji i finiji za rad od policelona  :tbumb:

Policelon ili gumi dekor je  glatkije povrsine i dobar je za pokrov imitacije,lepse prima slojeve boja i raznih premaza  ;)

Vrh Dno