Pomoc Paypal

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pozz drugari ima li ko od vas ovo gov..ce paypal.Treba mi usluga.Treba da platim neki decal i da mi se to posalje iz Amerike i moram preko paypala koji nemam a sad mi je bas jebada da otvaram i trcim do banke jer je procedura pa ako neko ima poslao bih mu kintu da mi plati racun koji je smesan 8,5$ :)I naravno castim pice uz sve to :)

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Pazi ovako , meni je povezana Visa Electron iz Raiffeisena , ali na njoj mora da ima 30e da bih mogao da kupim nesto od 10 (k*njaju)
a ja nemam nista na kartici trenutno.
Rado bih pomogao , ali da mi uplacujes 30 , pa da ti vracam 20 , pa ovo , pa ono , ne isplati se nikako .

isako

Junior member
Učlanjen(a)
13.02.2013.
Broj reagovanja
0
U Banca Intesi ti je sve brzo, jednostavno i sto je najvaznije besplatno. Pomogao bih ti ali vec imam brdo stvari narucenih sto za sebe sto za drugare, takodje racun mi je na nuli pa bih morao da cekam najmanje pola sata da uplatim novac. Tako je sigurno i sa ostalima, niko ne drzi mnogo novca na tom racunu da ga ne bi opeljesili.
Moj predlog je da ipak otvoris taj racun, trebace ti i kasnije  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Hvala momci..javilo mi se par drugara Vrana, Denmil i Djole iz Nisa kao i Bugarcic..pokusacemo Vrana (Dejan) i ja pa ako ne uspemo cimam druge :) hvala jos jednom :)

Vrh Dno