Pomoc za stap

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
ja sam nov na sajtu imam 13 god. stap sam obio od ujaka. polomio mu se vrh i sad je kraci za 2-3 cm,on mi je to namestio ali nije bas najbolje kanap se zapreda na vrhu.ako moze neko da mi pomogne koj stap bi mi trebao za klena ,a cena da bude do 100e.Ja pecam na rasini ako neko zna gde je to?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav lazare,
i dobrodosao na sajt.
ja sam secnuo tvoje pitanje i otvorio novu temu...
Prvo sto bi ti ja savetovao, a to cu uraditi iz najbolje namere je da proveris da li je taj stap koji si polomio, zaista lose namesten. Ako jeste pa onda se nevredi akati da ga popravljas, sem ako nije neka babaroga (nisi napisao koji je).
Drugo, ako si pocetnik, tj. jos nisi vest u bacanju, onda ti se moze ciniti da sa stapom nesto nije u redu, a da u sustini ti treba da prilagodis svoje bacanje sa novim stapom. Sve ovo ti ja pricam, da bi pokusao da ti ustekam lovu. Ako ti je merak da kupis novi stap, onda OK, da cu ti predlog, ali ako te muka tera jer ti je ljubimac polomljen pa zbog toga zelis novu investiciju, onda hm...
Nadam se da neces da me pogresno razumes

gile_ks

Junior member
Učlanjen(a)
02.06.2006.
Broj reagovanja
0
Pozdrav lazo  :)!
Ja isto pecam na Rasini samo mi reci gde zivis imam ja jedan stap za tebe. Stap te nece kostati nista. Gde zivis, ja sam u Krusevcu?

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja zivim u Razbojni to je odman iznad Ravni ako znas gde je to!

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Dr.Lucky resio sam da kupim stap dobro bi mi dosao tvoj savet,a gile se nudi da mi pokloni neki stap.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Odgovori mi koliko ti je iskustvo u musicarenje, mada visim da si mlad decko?
Ako tek pocinjes onda uzmi stap, mislim da neces da pogresis, a naravno mozes  da ga uvalis nekom za malu lovu i imas za pivo (jesi maloletan, ali mora malo da se zezam) :D

gile_ks

Junior member
Učlanjen(a)
02.06.2006.
Broj reagovanja
0
Lazo ja u nedelju idem na pecanje u Majdevo pretpostavljam da znas gde je to? Ali mozda i navratim tamo gore. Kakvi su tereni gore prosle godine nisam isao tamo bio sam preprosle i pecao bas u Ravni kod mosta i malo vislje. Ostavi broj telefona pa te zovem. A za neki bolji stap mislim da ti je rano, mlati i lomi jeftine krbulje ;)! A da koliko dugo pecas musicom?

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
iskustvo mi je bas malo pecao sam samo malo prosle godine na musicu.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Gile samo da znas ja nisam polomio stap stap je polomio moj ujak namestio je i dao ga meni!
Ja sam slabo pecao jer nije imao ko da me nauci tako da sam sam krenuo.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ja sam isto tako startovao sa nekim skrsenim hakuyy.... (doduse bio je ceo kad sam ga kupio). Ako si bas pocetnik vezbaj malo sa tim rdjavim stapovima, ima vremena da trosis pare na pribor.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
druze lazo, probelm sa stapom je resen
Neznam da li znas da postoje privatne poruke, ako neznas objasnicu ti kako funkcionisu. Razlog je sto si napisao brojeve telefona, neko to moze da zloupotrebi...ako zelis obisacu taj deo tvog odgovora!

gile_ks

Junior member
Učlanjen(a)
02.06.2006.
Broj reagovanja
0
:) Nisam ja rekao da si ga ti slomio nego ti kazem da dok naucis malo bolje da bacas "lomis" jeftinije stapove.
Pozdrav!

Vrh Dno