Pomoc...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
249
Stap, cekrk, kanap....daj za to 500+-e.....a za vezive dogodine..kad malo ocvrsnes..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ako nema ništa od alata i materijala, ode 500€ ko od šale. CDC, 10-ak dabinga, UDICE, paun, tungsten, fazanova pera, konci, kompletan alat sa stegom, koja lameta, neki hakl, konci za tela .... Kad sve sabereš, ode dosta para.

fandjolfc

Junior member
Učlanjen(a)
17.12.2007.
Broj reagovanja
0
pa nije bas da mora sve da se kupi... fazan, cdc, patak, zec,pa i srna moze se uvek naci kod lovaca samo se mora malo juriti, paun, curka kokoska,  pevac se mogy naci takodje kod ljudi koji gaje.... tako da jbga ako se potrudis malo sve ovo mozes dzaba imati.....

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
  Bobine sam napravio od stapica za usi i zica od kisobrana samo da se poguram nedelju dana,a evo druga god kako mi odlicno vrse posao i ne skidam kalemove uopste :nowink:

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
A biotsi za princa,svaki vezac treba da pravi princa,braon,crni,crveni,beli samo to je jedna milja :)
Neko je napisao pera na komad,gde to ima ? Ili se misli na ono sto ima kod Djoleta ?

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Upravo ta a sa njima može uraditi toliko mušica da ih nemože potrošiti!
Kao što rekoh sve zavisi šta mu treba od muva.
Žicu za rebra imaš u svakom el. uređaju.
50 TMC udica može naći povoljno toliko ne može potrošiti.

fandjolfc

Junior member
Učlanjen(a)
17.12.2007.
Broj reagovanja
0
u principu biots od curke moze se naci u beloj boji za dzabe od ljudi koji gaje curke vrlo lako se farba dal markerom dal bojom za vunu....

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
PROTA71 je napisao(la):
Stap, cekrk, kanap....daj za to 500+-e.....a za vezive dogodine..kad malo ocvrsnes..

bas tako i das 30e za 30 musica i dosta ti za celu godinu  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
30 muva za celu god? Eeeee zato ja posla nemam... baR deset po izlasku :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Posla? Pa ti si zaposlen koliko znam? Ili mislis na ovu sivu ekonomiju "pravim musice i prodajem". :D

Rocket man

Senior member
Učlanjen(a)
11.03.2012.
Broj reagovanja
0
E ovako... Pecam potocaru, vezacu za pocetak princa u jednoj nekoj osnovnoj boji, fazana, zeca i gamarusa. Cuo sam da je kucina dobra za gamarusa a cale mi je ima na tone. Od suvih adamsa i mozda jos 2-3 "osnovne" za paju i to je to. Iskreno vise mi i ne treba... Nije valjda da za to treba grdilo para :)

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
5
Rocket man je napisao(la):
E ovako... Pecam potocaru, vezacu za pocetak princa u jednoj nekoj osnovnoj boji, fazana, zeca i gamarusa. Cuo sam da je kucina dobra za gamarusa a cale mi je ima na tone. Od suvih adamsa i mozda jos 2-3 "osnovne" za paju i to je to. Iskreno vise mi i ne treba... Nije valjda da za to treba grdilo para :)
Mislim da ti je gamarus malo zeznut za pocetak ..
Za princa ti treba paun(isperci ili dabing) za telo,rep biotsi (crveni ili braon),zlatna zica ili srebrna moze i lameta za rebra,beli biotsi za princ horns .. Moze ali nije obavezno neko perije za mekonoge imitacije..
Za zeca imas na primer WAPSI hare's ear dabing u light,olive,dark varijanti ili Hemingvej(hare's ear,hare's ear plus) za telo,trebaju ti isperci iz repa fazana za krilni pupoljak,za rep moze isto fazan ili jarebica ..
Za fazana ti samo ime govori,plus paun za grudni deo(torax).. Naravno udice,olovna zica i tungsten ili mesingane perle u odgovarajucim velicinama .. To ti je sto se nimfi tice,i toliko od mene .. Ove materijale bi mogao da spakujes u 2 do 3 hiljade ..

Vrh Dno