Potrebna grickalica

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Potrebna malo kvalitetnija grickalica za tipet. Nebitno dali je i polovna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
Nisam joj našao manu i traje već neko vreme ista je kao kada je bila nova, neće ti se svideti jedino u slučaju ako tražiš poznatiji brend

http://www.carpologija.com/shop1/product/spin-predator-varalicarenje-morski-ribolov/alatke/scierra-line-clipper

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Ova Scierrina je losa i mnogo para. Imao sam je. Sad imam Fishpoond i Orvis. Kupi obicnu grickalicu kod Kineza ne bacaj pare.

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
Daj ne zezaj oštra je da gricka i strunu iliti kako to neko naziva kanap upredeni klasičan ribolovački bez ikakvih problema, oštrije ne može biti. Grickalica kao grickalica nikakva mudrost samo da ne rđa a mek monofil je nikada neće istupiti. Ako tražiš brend to je druga stvar.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
Ovakvu imam slicnu samo Orvis kosta 4 x skuplje.
https://www.timeflyfishing.com/prodavnica/nippers/climax-stainless-steel-cutter-mini-clip

i pre bih ovu uzeo od te Scierrine ( isto kostaju)
https://www.timeflyfishing.com/prodavnica/nippers/rapala-pince-clipper

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Za divno cudo da se slozim sa maricem... [emoji23]

Realno skupa za nesto sto moze mnkgo manje ds se plati... Ja imam obicne grickalice.... Imam i par ovakvih kineskih.... A koristim uglavnom zube [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
Iz mog ugla kao korisnika gledano oštra, ne tupi se, ne rđa, kompaktna. Verovatno istog kvaliteta kao i rapala i climax jer skoro svi “proizvođači” naručuju iz Kine i postoji određena kontrola kvaliteta da ne bi urušavali brend. Najobičnija grickalica završava posao, neke će zarđati ili biti tupe neke će biti ok a kompaktne nisu svakako mada to nekome i nije bitno. E sad da je skupa jebeš ga 200-300 din tamo ovamo, skupa je npr simms grickalica ali je jasno da se tu ne plaća materijal nego brend. Da ne tupim previše, moj savet je uzeti ovo i to uopšte ne mora da bude prava odluka ima toliko različitih proizvoda možda i boljih za te pare i svako ima neku preporuku, poenta je da se ne slažem da nije dobra, radi ono što treba i trajaće.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
Pogledaj cene abel grickalica.... To je skupo [emoji23][emoji23]

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
E bas podjoh da napisem Abel. To bih voleo da imam. Neunistive su za razliku od Simmsove koja kurcu ne valja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
397
A Abel radi za Simms. Naravno u dosta losijem kvalitetu :)

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.314
185$. Au [emoji846]
Svaka roba ima svog kupca. Realno da su preskupi propali bi pa analogno tome čim traju znači da vredi i da neko kupuje. Mnooogo je to, jebes ga krickalica grickalica ali ako dobijem na loto neću ni da razmišljam [emoji23]

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
maric je napisao(la):
https://www.timeflyfishing.com/prodavnica/nippers/rapala-pince-clipper

Ova rapalina je tesko sranje. Kineska grickalica je ostrija od nje. Istupila se na upredenici posle godinu dana pecanja. Imam je negde i poklanjam ti je ako je nadjem.

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Ja imao bas tu rapalinu. Polomio se onaj luk koji služi da odmrsi tipet. Kako neznam ni sam

Sent from my iPhone using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
TMc je napisao(la):
185$. Au [emoji846]
Svaka roba ima svog kupca. Realno da su preskupi propali bi pa analogno tome čim traju znači da vredi i da neko kupuje. Mnooogo je to, jebes ga krickalica grickalica ali ako dobijem na loto neću ni da razmišljam [emoji23]
Ima nesto sto se u ekonomiji zove snobovski efekat... Ne zajebavam se, te lekcije se secam odlicno.
Prosta stvar, malkice promenis proizvod, napravis ga u ogranicenoj seriji.... I zacepis cenu kao nenormalan....
Budale se prime.... A ti trljas ruke [emoji3][emoji3]

Vrh Dno