...pozdrav iz Bora...

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
Ja sam kupio komplet-stap,sa original tubom,cekrk sa kanapom na sebi..i platio sam sve to 50evra.
E sad,ne verujem da su me nalupali po usima...jer je sve stvarno kao "novo"  :tbumb:
Cekrk sam gledao na E-bay-u,i nov je kostao 33$...tako da je i vasa cena dosta realna...
Bistro!!!

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Stap je Flextec i nije nesto skup max 50 evra.

Nego sto uze tolko dugacak stap komsija,precera ga mnogo,bice ti nezgodno na Zlotsku dok je za jezero ok.

Koje je klase stap? Izgleda da je jace klase ako se ne varam mada ne vidi se na slici sta pise.

I cekrk je velik,trebao si manji neki #4

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
batarihter je napisao(la):
Ja sam kupio komplet-stap,sa original tubom,cekrk sa kanapom na sebi..i platio sam sve to 50evra.
E sad,ne verujem da su me nalupali po usima...jer je sve stvarno kao "novo"  :tbumb:
Cekrk sam gledao na E-bay-u,i nov je kostao 33$...tako da je i vasa cena dosta realna...
Bistro!!!

Cena dobra.

Sad svako ima mišljenje ovo jako ovo slabo.
Probaćeš, meni iskreno štap 10f leži super, pecam i na potocima jer mi je prezentacija puno preciznija stim što je moj klase 4tiri. E sad kako se snađeš...

Pozdrav i srećno u mušičarskim vodama...

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
To mi je-sto mi je!!!Kad kroz koju godinu,dobro naucim da zabacujem,tad cu i da vidim,da li mi treba nesto slabije ili jace...a do tada...samo vezbanje zabacivanja!!!!bistro i svima mir boziji...

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Ja mislim da nećeš ti ovim dočekati kraj sezone... :doh:
Pogotovo ako ti neko od kolega ugura u ruke neki kraći i lakši štap "da probaš"
e tek onda si ugasio... :yeswink:
U svakom slučaju, što više treninga i vežbanja, a već ćeš sam da ukapiraš šta ti odgovara

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
:-[  ubih se trazeci i ne ne mogu da nadjem sajt gde su objasnjene sve vrste kanapa za musicarenje,i normalno njihove oznake!!Zasto,jer sam kupio cekrk sa kanapom WT5 (tako mi je rekao bivsi vlasnik) i nigde ne mogu da nadjem tu oznaku WT...5 znam sta je ali ovo  :hammer: :hammer: :hammer:
...sad sam odmotao kanap...ide prvo tanji deo,oko 1.5m pa onda se zadebljava i ide deblelo,duzinski oko 9m,pa se onda opet suzava i ostatak je tanak kao na pocetku...ispada da je tipa WF,a?
...samo neznam ni da li je F ili S ili I..dok ne zabacim... :doh:
...mrzim svaki pocetak,dok sam tutuban!!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
to je wf (weight forward) znaci jak prednji taper..to je odlicno za tebe...a mozes i da stavis ceo kanap u lavor ppa ces da znas dal pliva ili ne....

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa zar se ne kaze lavor??? ok,naponi kadu pa testiraj ako nemas lavor.... :yeswink:

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
...lepo si napisao,kaze se "lavor"...nego mi je ideja sama po sebi smesna!!!..a i ja debil....varalice testiram u kadi,a za kanap cekam prolece...pajser!!!  :doh:  hvala gegula!!!

batarihter

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
0
...posto imam kanap WT5,sad me interesuje sta ide sledece:konektor,pa konusni predvez i na kraju vezem vunicu!!Jer krecem da vezbam na livadi iza zgrade!!!E sad,sta me interesuje,jer ima neka velicina "konektora" za moj kanap,ili je on univerzalan???
..i koji konusni predvez da uzmem????Vidim da ima od 9,7,5,4lb nosivosti i da su duzine 9ft.E sad,koji je za mene???  :hammer:
...hocu da u ponedeljak obidjem prodavnice po Boru,i da vidim sta imaju???Ako ne preko neta da narucim,ali mi treba da znam sta da uzimam!!help...  :zajedno:

Vrh Dno