Pozdrav svima

korto malteze

Newbie
Učlanjen(a)
22.07.2010.
Broj reagovanja
0
Bistro!!!
Pozdrav za sve na forumu, novi sam ovde kao i usvetu musicarenja. Pre par dana sam sa prijateljem odlucio da udjemo u ove vode i evo visim po sajtovima i polako shvatam da je musicarenje nauka... On lovac koji zeli da pocne sa musicarenjem i ja koji se "kunem u plovak"... Trebace vremena da se uhodamo, ali siguran sam da vredi... Citajuci savete, preporuke i iskustva postajem siguran da ce nam teorija samo u pocetku pomoci a da je neizbezno izmoliti nekog iskusnijeg da nas kao malu decu povede na vodu i pokaze bar pocetnicke stvari, ali snaci cemo se i za to...I vas iskusnije na forumu sada molim za pomoc. Stvari stoje ovako:
Od opreme nismo jos uvek nista kupili jer zelimo se naoruzati sa sto vise saveta i upustava
Zivimo u Beogradu ali smo skoncentrisani na Lim, Uvac, Potpecko jezero, Vapu, Drinu, dakle sto se ribe tice to je klen, pastrmka i eventualno lipljan
E sad vas bih zamolio za predloge stapa, cekrka, strune, vrsta musica... radnje u Bg gde se to moze naci, takodje me interesuje da li neko ima iskustva sa kupovinom pribora u inostranstvu i da li jeftinije u Evropskim zemljama i kojim
Unapred hvala svima

Iva

Senior member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
16

Samo da te pozdravim kao pocetnika na sajtu jer sam i ja jos svrstan u pocetnike,a za savete ce vec da ti se obrate starije kolege (po stazu),sigurno ces dobiti prave preporuke.Pozdrav i bistro.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Korto,mislim da ćeš se pozitivno iznenaditi ako proširiš spisak riba koje bi mogao da mušičariš,s obzirom da si iz Bg-a!Dakle,pored svih ovih riba koje si nabrojao,tu konkurišu i smuđ,bucov,štuka,babuška!Kontaktiraj Đoleta i Simpsona sa foruma,oni će ti objasniti kako da se snabdeš priborom!Pozdrav!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Pozdrav i dobro nam dosao. Slobodno pitaj sta god te zanima. Siguran sam da ces uvek da dobijes odgovor od starijih kolega. Sto se tice pribora Simpson H je u Beogradu pa mozes sa njim da se posavetujes i da svratis do njegove radnje.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Topla dobrodošlica,treba probati zašto da ne,a pošto ti je prijatelj i lovac,lako ćete neke materijale nabaviti  :bye:

korto malteze

Newbie
Učlanjen(a)
22.07.2010.
Broj reagovanja
0
zvezdan je napisao(la):
Korto,mislim da ćeš se pozitivno iznenaditi ako proširiš spisak riba koje bi mogao da mušičariš,s obzirom da si iz Bg-a!Dakle,pored svih ovih riba koje si nabrojao,tu konkurišu i smuđ,bucov,štuka,babuška!Kontaktiraj Đoleta i Simpsona sa foruma,oni će ti objasniti kako da se snabdeš priborom!Pozdrav!
Zvezdane, pretpostavljam da su ti bg vode poznate, pa me interesuje koje lokacije su interesantne i posebno, da li sa priborom koji odgovara pastrmci i klenu ima efekta izlaziti na bg vode (mada vec pretpostavljam da je ovde potrban "tezi pribor" ). Znam da zvuci neverovatno ali evo i posle deset godina provedenih u bg-u, pecanje ovde mi je totalna nepoznanica! Hvala ti

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
i meni posle 34 godine...  :D

O da ,welcome ..  :smoke:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam iz Bg-a,ali ima i na ovom forumu,kao i na ostalim našim mušičarskim forumima,dosta Beograđana,pa je najbolje da se povežeš sa nekim od njih!Ja sam izneo sugestiju što se tiče ribe koju možeš loviti pored "klasičnih" koje si izabrao!I ništa se ne sekiraj,priborom koji se koristi za mušičarenje pastrmke i lipljena vrlo uspešno možeš mušičariti bucova i smuđa!

Vrh Dno