Gogo
Hero member
Alp sa koje vode su ulovi? Ulov sa takvim "štapićima" je fantastičan ! :respect:alp je napisao(la):Nista vrijedno hvale. Tri mrtve zahvaljujuci nasoj bahatost i znatizelji. Trebali smo ih pustiti.
Alp sa koje vode su ulovi? Ulov sa takvim "štapićima" je fantastičan ! :respect:alp je napisao(la):Nista vrijedno hvale. Tri mrtve zahvaljujuci nasoj bahatost i znatizelji. Trebali smo ih pustiti.
alp je napisao(la):... ovo je jedna malo veca na Sage txl 3, 7 stopa. Iz divlje vode.
rabbit je napisao(la):Imaš još jednu opciju,Seb,Orvis Helios(...€).
Kotarac je napisao(la):Alp bravo za ulove
Možete li nam otkriti koje to divlje vode kod nas imaju tolike rainbow pastrmke?
Hvala,
Neša.
sebastian je napisao(la):rabbit je napisao(la):Imaš još jednu opciju,Seb,Orvis Helios(...€).
hehe pa i to je jeftino samo 755$![]()
Lep je nema sta! Karakteristike koje su opisane isto su odlicne.
![]()
Evo samo da nagrebem neku siću iz "gice prasice".
"šta je za mačku goveđa glava"
rabbit je napisao(la):Hvala,al ček prvo da stigne.Malo će ovaj da putuje,al bar mi je dato 50% discount.
Jogy, imaš prejak štap, koji je dobar za štuke, šarane ili bucove. Ako hoćeš da loviš klenove, pastrmke ili lipljenove, najbolje je da uzmeš pola metra kraći štap, sa aftma 4-6.jogy78 je napisao(la):zdravo svima ja sam pocetnik u musicarenju i imam neki stap kojji sam i slucajno kupio odavno simano lenght: 3.00 sec 2 aftm 7/8 pa ko moze neki savet od mojjih kolega dali je ok za pocetnika ili predlog za neki drugi pocetnicki jbg svaki pocetak je tezak....pozzzz