gomboc
Junior member
- Učlanjen(a)
- 30.01.2009.
- Broj reagovanja
- 13
Da se nadovezem na prethodni post. Pazarih pre nekog vremena Traper kombinezon, model Texas. Zaista sam se pristojno iznenadio izradom i kvalitetom. Petoslojni do struka gornji deo msm da je 3 sloja. Kupio ga u Srbiji kod uvoznika za cenu manju nego bilo gde u Evropi. Za 15.600 dinara ja prezadovoljan. Poredeci sa onima slicnog novcanog ranga koji mogu da se pazare u Srbiji ovo je zaista, da ne preteram za klasu bolje odradjeno.
Da se razumemo, nije Simms, Patagonia ili nesto tog ranga ali nije ni najlon kesa, dise sasvim pristojno i za sad trpi kupine, trnje, granje i sedenje na sljunku. Meni koji sam 189 i 107kg , duzine stopala 30cm savrseno odgovara velicina XL. Da ne reklamiram firmu gde sam pazario ali lako se nadje pretragom na Google-u.
Da se razumemo, nije Simms, Patagonia ili nesto tog ranga ali nije ni najlon kesa, dise sasvim pristojno i za sad trpi kupine, trnje, granje i sedenje na sljunku. Meni koji sam 189 i 107kg , duzine stopala 30cm savrseno odgovara velicina XL. Da ne reklamiram firmu gde sam pazario ali lako se nadje pretragom na Google-u.