Prodajem nimfaroske kanape

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Druze oholi  koliko mi je poznato svaki musicarski  kanap ima,, aftma  klasu,,  to jest  jacinu izvlacenja a nesto  drugo je njegova tezina  to jest dali je plivajuci intermediat ili tonuci  i brzina tonjenja,,, ili  neko nece da navede koja je kao sto imam spulnu silika gdje pise nosivist da je beskonacna ,,

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Mislim da ti imas Lukas. Ona ne moze na takmicenju tj svetskom I evropskom :)

A na osnovu cega to mislis, bas me zanima da vidim da li stvarno mislis ili po obicaju lupas gluposti!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Maricu, nimfaroski je 0,55 i level je kanap, celom duzinom istibpromer. Jeremy lucas ima profil... I nije celom duzinom 0,55 a glava mu sigurno nije tako tanka. Molio bih te da ne spamujes oglas, eventualno mozes da kupis kanap kao sto si najavlhivaobna forumu... Ili si odustao?

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
249
dzolix je napisao(la):
Druze oholi  koliko mi je poznato svaki musicarski  kanap ima,, aftma  klasu,,  to jest  jacinu izvlacenja a nesto  drugo je njegova tezina  to jest dali je plivajuci intermediat ili tonuci  i brzina tonjenja,,, ili  neko nece da navede koja je kao sto imam spulnu silika gdje pise nosivist da je beskonacna ,,
napisao sam ti, ATFMA  je tezina musicarske strune u prednjih 30 stopa-fita ili 9.14 m. Bez obzira da li je struna plivajuca, intermedijalna ili tonuca, njena tezina je ista u datoj klasi.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
maric je napisao(la):
Mislim da ti imas Lukas. Ona ne moze na takmicenju tj svetskom I evropskom :)
Maricu na osnovu cega ovo tvrdis? Procitaj opis kanapa na zvanicnom sajtu. Molim te jos jednom nemoj pricati sta prodajem jer znam odlicno sta imam na stapu i sta samnarucio da mi stigne

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
ivke037 je napisao(la):
napisao sam ti, ATFMA  je tezina musicarske strune u prednjih 30 stopa-fita ili 9.14 m. Bez obzira da li je struna plivajuca, intermedijalna ili tonuca, njena tezina je ista u datoj klasi.
Dzolix lepo ti je covek napisao (ivke),
A nosivost silka pise da je beskonacna????? Takav materijal jos nije izmisljen. Porazmisli malo pa vidi.
Jacina tj klasa stapa se uskladjuje sa kanapom.... Sto ce reci za beskonacno jak silk treba i takav stap... A takvog nema. Mislim da me razumes.

A sad malo o kanapu. Namenjen je za nimfarenje, da se izbegava stomak koji kanap pravi od vrha stapa do mesta gde kanap ulazi u vodu.
Koristim ga od marta, i malo pre ;) i moje licno misljenje je da je savrsen za nase reke i nimfarenje.
Mada, imam ubglavi ideju da odem na drinu sa njim inprobam. Nece moci na 20m da se peca ali i ne mora svuda.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
E pa onda je ok. Pusti mi cenu u inbox. Ako je ok na 12 rata uzimam :) Al prvo da probam :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Onda nista. Nit dajem na rate nit imas opciju probanja ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
A jel moze da se kupi na metar...? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Mocice i to[emoji14]

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Dzolix lepo ti je covek napisao (ivke),
A nosivost silka pise da je beskonacna????? Takav materijal jos nije izmisljen. Porazmisli malo pa vidi.
Jacina tj klasa stapa se uskladjuje sa kanapom.... Sto ce reci za beskonacno jak silk treba i takav stap... A takvog nema. Mislim da me razumes.

A sad malo o kanapu. Namenjen je za nimfarenje, da se izbegava stomak koji kanap pravi od vrha stapa do mesta gde kanap ulazi u vodu.
Koristim ga od marta, i malo pre ;) i moje licno misljenje je da je savrsen za nase reke i nimfarenje.
Mada, imam ubglavi ideju da odem na drinu sa njim inprobam. Nece moci na 20m da se peca ali i ne mora svuda.

Jeste tacno je to sto je naveo ivke,,, ja sam pogrijesio ,,  ali znam da  je velicina aftme paralelna sa jacinom izvlacenja  tereta koji  uglavnom nosi srz snjure a ne njen omot tako da  nije ista srz  kod npr aftma 3 i aftma  10  npr  srz kod aftme 3 izvlaci  dize 5kg a srz kod aftme 8 dize oko9kg ili aftma 13 oko 15kg  Tako da se ta snjura  moze i po tome  testirati  kolikoj otprilike pripada aftmi ,,,Znaci ta snjura sto je prodajes  stoji ravno inije za dalje bacanje vec za cesko nimfarenje  izbliza  ,,dali je kruta ako nepravi trbuh ,,a imam spulnu  silika  pogledaj asso discovery  pa stoji  gdje treba da stoji kolko nosii  stoji jasno ,,no limit,,  treba li da saljem fotografiju 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Druze nije kruta uopste.

Ne kazem da ne pise da je nosivost neogranicena, samo da to sto pise je glupost. Postavi sliku slobodno. Cak i pletenica milimetar debela ima nosivost.... To su marketinske fore

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
249
dzolix je napisao(la):
  Jeste tacno je to sto je naveo ivke,,, ja sam pogrijesio ,,  ali znam da  je velicina aftme paralelna sa jacinom izvlacenja  tereta koji  uglavnom nosi srz snjure a ne njen omot tako da  nije ista srz  kod npr aftma 3 i aftma  10  npr  srz kod aftme 3 izvlaci  dize 5kg a srz kod aftme 8 dize oko9kg ili aftma 13 oko 15kg  Tako da se ta snjura  moze i po tome  testirati  kolikoj otprilike pripada aftmi ,,,Znaci ta snjura sto je prodajes  stoji ravno inije za dalje bacanje vec za cesko nimfarenje  izbliza  ,,dali je kruta ako nepravi trbuh ,,a imam spulnu  silika  pogledaj asso discovery  pa stoji  gdje treba da stoji kolko nosii  stoji jasno ,,no limit,,  treba li da saljem fotografiju
Po dve tri klase kanapa imaju istu nosivost sto nije merodavno za odredjivanje klase

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
dzolix je napisao(la):
  Klasa snjure je  jacina to jest koliku tezinu  ribe tj. koliki teret  snjura moze da izvuce  ,,gleda se jacine srzi od snjure

Koliko ovo sto si rekao veze nema. Druze neko ti je dao opasno pogresne informacije, imas kanape klase 5 sa monofilnim jezgrom nosivosti 20lb a imas kanape u istoj klasi 5 sa pletenim jezgrom nosivosti 35lb.

Ivke je vec objasnio sta je AFTMA klasa i kako se odredjuje, da se ne ponavljam.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Dva kanapa rezervisana... Cekamo jos jedan da ode...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno